Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

I fjor opplevde han den totale ydmykelsen i Fulham. Så kom 193 dager som forandret alt

Stefan Johansen (26) ble denne uka utpekt som ny kaptein på fotballandslaget. Veien dit har vært lang.

GLEDER SEG: Stefan Johansen debuterer som kaptein mot Nord-Irland søndag. Denne uka har landslaget trent på feltet til Fulham i London. Det er også her Johansen tjener til livets opphold. Og vel så det. Foto: Hans Arne Vedlog
GLEDER SEG: Stefan Johansen debuterer som kaptein mot Nord-Irland søndag. Denne uka har landslaget trent på feltet til Fulham i London. Det er også her Johansen tjener til livets opphold. Og vel så det. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

LONDON (Dagbladet): - Å representere landet ditt som kaptein er selvfølgelig en stor ære. Jeg er en person som stiller krav rundt meg. Men jeg stiller de største kravene til meg selv. Jeg liker å gå foran som et godt eksempel, sier Johansen.

Det var onsdag denne uka at vi fikk svaret på et av de store spørsmålene rundt landslaget. Hvem skulle bli den nye hærføreren under trener Lars Lagerbäck?

Oddsen for Johansen var lav. Men i mellomtida hadde blant andre den respekterte Hull-spilleren Omar Elabdellaoui gitt uttrykk for at han kunne være en kandidat. Da tida var kommet for å avsløre navnet, sa Lagerbäck:

- Det føles som om det er drevet en Trump-kampanje for å få Stefan som kaptein. Jeg tenkte det var best å være venn med norsk media.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?