I fjor tok han fem VM-medaljer etter lang tids sykdom. I år har Tarjei Bø hatt en perfekt sommer

Har perset på alle tester.

GULLGLIS: Skiskytter Tarjei Bø (27) har hatt en perfekt treningssommer og er i rute før vinterens store skiskyttermesterskap, VM i Holmenkollen. Daglig blir han påminnet om Kollen-VM, av det store reklamebanneret som henger i VM-anlegget. Foto: Roy Wahlstrøm
GULLGLIS: Skiskytter Tarjei Bø (27) har hatt en perfekt treningssommer og er i rute før vinterens store skiskyttermesterskap, VM i Holmenkollen. Daglig blir han påminnet om Kollen-VM, av det store reklamebanneret som henger i VM-anlegget. Foto: Roy Wahlstrøm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Tarjei Bø (27) har hatt en lei tendens til å pådra seg lengre avbrekk på grunn av sykdom. For to år siden vant han tre VM-gull, etter å ha kjempet seg tilbake fra kyssesyke.

Sist vinter tok han fem VM-medaljer i finske Kontiolahti (fire bronse/1 sølv) - etter at et Rhinovirus satte ham ut av spill fra jul og nesten helt fram til VM-starten.

- Konkurransehode

- Jeg vet ikke om det er medfødt eller opptrent, men jeg tror folk skjønner at jeg har et konkurransehode. Og den egenskapen er jeg glad for at jeg har, sier Tarjei Bø til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer