- I forrige uke var jeg en dum manager

City-sjef Mancini tar ikke av.

HAR HENG PÅ TETEN: Roberto Mancini vant duellen mot tidligere City-sjef Mark Hughes på Craven Cottage. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
HAR HENG PÅ TETEN: Roberto Mancini vant duellen mot tidligere City-sjef Mark Hughes på Craven Cottage. Foto: REUTERS/Russell CheyneVis mer

Manchester City tok innpå Chelsea i toppen av den engelske serien i helgen, men manager Roberto Mancini holder beina godt plantet på jorden.

City har slitt i det siste, men fikk en opptur med 4-1-seier over Fulham søndag.

Både Chelsea og Arsenal tapte i helgen, mens Manchester United har spilt uavgjort i hele sju kamper så langt denne sesongen. City ligger på fjerdeplass og er tre poeng bak serieleder Chelsea.

Mancini tror det kommer til å bli mange overraskende resultater i løpet av sesongen.

- Sesongen er veldig lang og vanskelig. Hver kamp er vanskelig for alle sammen. Vi må fortsette å jobbe, enten vi vinner eller taper, for det er en hard sesong, sier Mancini.

Italieneren ber om at man venter til etter sesongen med å vurdere jobben han gjør med City. Klubbens eiere har spyttet inn en haug med penger for å styrke stallen de siste årene.

- I forrige uke var jeg en dum manager fordi vi var seks poeng bak. Nå er jeg den «beste manageren» fordi vi bare er tre bak toppen. Dette er ikke viktig. Vi må fortsette å jobbe og forbedre oss i hver eneste kamp, sier Mancini.

- Vi må se etter sesongen. Jeg bryr meg ikke, men det er umulig å si om man er den beste eller en dum manager etter 15 kamper, mener italieneren.

(NTB-AFP)

25 TREKK:  Yaya Toure scoret Citys tredje mål etter et angrep på hele 25 pasninger. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
25 TREKK: Yaya Toure scoret Citys tredje mål etter et angrep på hele 25 pasninger. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer