I fyr og flamme

Martin Ødegaard (24) møter feite avisoverskrifter i England i dag. London tar av. Det gjorde det også på tribunen i går.

ROMANSERYKTER: Helene Spilling og Martin Ødegaard. Foto: NTB
ROMANSERYKTER: Helene Spilling og Martin Ødegaard. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Arsenal - Chelsea 3-1

LONDON (Dagbladet): Martin Ødegaard og Arsenal sendte London-rival Chelsea hjem i skam. 3-1-seier - og to Ødegaard-mål - satte fyr på Emirates Stadium i går kveld.

Det gjorde det også på Instagram-kontoen til Helene Spilling (27), danseren Ødegaard er blitt koblet med de siste månedene.

Spilling har publisert videoer på Instagram story fra Emirates. På en av dem har hun lagt på fire flammer, i det «goal» og Ødegaards navn ruller over storskjermen.

Nordmannen var en gigant i London-kvelden. Og Spilling foreviger øyeblikket for sine 76.700 følgere.

Da medier sto og ventet i pressesonen på Emirates Stadium i går kveld, dukket Ødegaard aldri opp. Beskjeden var at han hadde «tatt en annen vei med familien sin».

Men det er ikke bare Spilling som er i fyr og flamme.

Arsenal-kapteinen pryder baksidene av de engelske storavisene i dag. The Sun skriver:

- Arsenal topper tabellen etter at et sørgelig Chelsea ble senket av Martin, heter det.

- Mikel Arteta sier Arsenal er tilbake på sporet av tittelen etter å ha vridd kniven i kriseklubben Chelsea. Kaptein Martin Ødegaard scoret to mål, mens Gabriel Jesus satte ett til før pause. Dette påførte midlertidig Chelsea-sjef Frank Lampard det sjette strake tapet på rad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer