Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I går døde alvorlig syke Kirsty (20). Dette er Beckhams rørende hyllest

Da hun var fire år, anslo legene at hun bare hadde seks uker igjen å leve. Inspirerte og sjarmerte en hel nasjon.

TETT FORHOLD: Kirsty Howard døde natt til lørdag. David Beckham, som etterhvert ble nær venn med den hjertesyke jenta, ga en rørende hyllest på Instagram i natt. Her møter de to dronning Elizabeth i forbindelse med Commonwealth Games.
TETT FORHOLD: Kirsty Howard døde natt til lørdag. David Beckham, som etterhvert ble nær venn med den hjertesyke jenta, ga en rørende hyllest på Instagram i natt. Her møter de to dronning Elizabeth i forbindelse med Commonwealth Games. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kirsty Howard ble født med en alvorlig hjertefeil. Da hun var fire år, anslo legene at hun bare hadde seks uker igjen å leve. Natt til i går døde hun, 20 år gammel. Det melder Manchester Evening News.

Ifølge Daily Mirror var hun den første jenta i Storbritannia, og den andre i verden, til å bli diagnostisert med den alvorlige sykdommen.

- Alt som kunne ha blitt gjort hadde blitt gjort, og det lille hjertet hennes klarte ikke mer. Det er tragisk. Hun var en fighter, men det var ikke nok krefter igjen til å komme seg gjennom dette, sier en nær venn, Susie Mathis, til avisa.

Beckhams hyllest Den modige jenta utviklet et nært bånd til David Beckham.

Beckham tok med seg Manchester-jenta på banen i en VM-kvalifiseringskamp mot Hellas i 2001, og siden da har de to blitt sett på flere prisutdelinger og veldedighetsarrangementer sammen. Sammen har de også møtt dronning Elizabeth.

- Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk denne unge damen har vært gjennom årene, skriver David Beckham i en rørende hyllest på Instagram.

Ga mye til veldedighet Ifølge Daily Mirror viet Kirsty mye av sin tid til veldedighet, og har gjennom sitt arbeid inspirert og sjarmert en hel nasjon.

- Kirsty har trosset legene i årevis mens hun har samlet inn millioner av pund til alvorlig syke barn. Jeg møtte henne i 2002, og fra den gangen ble hun både Englands og min lykkeamulett for kampen mot Hellas. Du kan si vi har opplevd mange fantastiske øyeblikk sammen, og det var en stor inspirasjon for meg å møte en så modig ung dame med så stor vilje til å hjelpe andre, skriver Beckham.

- Mine tanker går til Kirstys foreldre og søstre, denne jenta vil bli savnet. Mitt hjerte og mine tanker går til Kirsty som har latt meg få være en del av hennes verden gjennom disse årene. Hvil i fred.

POPULÆR: Kirsty Howard sjarmerte en hel nasjon med sitt smil og store hjerte. Her sammen med statsminister David Cameron.
POPULÆR: Kirsty Howard sjarmerte en hel nasjon med sitt smil og store hjerte. Her sammen med statsminister David Cameron. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!