KRITISERES: Pep Guardiola og Manchester City har måttet tåle kritikk den siste tiden etter svake resultater, men karakteristikken fra Stan Collymroe tar spanjolen med knusende ro. Foto: Martin Rickett/PA via AP / NTB Scanpix
KRITISERES: Pep Guardiola og Manchester City har måttet tåle kritikk den siste tiden etter svake resultater, men karakteristikken fra Stan Collymroe tar spanjolen med knusende ro. Foto: Martin Rickett/PA via AP / NTB Scanpix Vis mer

I går måtte han svare på den flengende kritikken. Svaret hans var nådeløst

- Stan Collymore?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter sju baklengs og to strake tap i serien er det tydelig at ikke alt er helt som det skal være på Etihad.

Kritikerne har vært mange denne uka, og en de som har vært krassest i sin beskrivelse av manager Pep Guardiola er tidligere Liverpool-, Aston Villa- og Nottingham Forrest-spiller Stan Collymore.

- Vrangforestillinger

Den tidligere måltyven skriver i sin faste spalte i Daily Mirror om hvordan spanjolen sliter med å forstå seg på engelsk fotball.

- Dersom han tror at han kan møte opp og spille ut alle de andre lagene i Premier League, og at de vil la hans Manchester City ha ballen i 90 prosent av tiden, da har han vrangforestillinger. Alvorlige vrangforestillinger, skriver Collymore.

KRITIKK: Stan Collymore er ikke nådig i sin kritikk av Guardiola. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Stan Collymore er ikke nådig i sin kritikk av Guardiola. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han mener også at det kan bli en snarlig retur for Guardiola til Spania om han ikke tar seg sammen.

- Dersom han virkelig mener at det ikke er behov for å trene på taklinger eller dueller én-mot-én, kommer han til å dra tilbake til Spania med halen mellom beina. De store managerne forstår seg på de unike forholdene i Premier League.

Hvem?

På gårsdagens pressekonferanse ble Guardiola av en spansk journalist konfrontert med kritikken fra Collymore, men responsen var det neppe noen som hadde sett for seg.

Manageren så undrende ut, og rettet så et spørsmål tilbake til journalisten: «Stan Collymore?»

Ifølge The Independent fikk det et samlet pressekorps til å trekke på smilebåndet, og etter at Guardiola hadde fått deler av kritikken oversatt for seg, var det korte svaret som følger:

- Uflaks. Vi får se.

Manchester City møter Watford hjemme på Etihad i morgen kveld klokka 21.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer