MARERITT: André Rømer ble tidvis brukt som rundingsbøye av Memphis Depay i går. Det har satt sine spor hos den unge dansken. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016
MARERITT: André Rømer ble tidvis brukt som rundingsbøye av Memphis Depay i går. Det har satt sine spor hos den unge dansken. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016Vis mer

I går møtte André (22) den utskjelte United-stjerna. Det ble et mareritt

- Det er like før jeg begynner å grine.

• Manchester United - Midtjylland 5-1 (1-1) 6-3 sammenlagt

(Dagbladet): I går møtte Manchester United danske Midtjylland til returoppgjør i Europaligaens 16-delsfinale. Danskene hadde 2-1 å gå på fra første kamp, men den engelske storheten skulle vise seg å bli for sterke.

Midtjylland tok ledelsen, men da kampleder Istvan Vad blåste i fløyta hadde de rødkledde snudd til 5-1. Instrumentell i denne operasjonen var den utskjelte nyervervelsen Memphis Depay.

Nederlenderen har hatt en trå start på Old Trafford, men i går kveld var han i fyr og flamme. Det fikk den 22 år gamle forsvarsspilleren André Rømer kjenne på kroppen.

- Like før jeg begynner å grine Depay holdt lekestue med den unge dansken som også rakk å pådra seg to gule kort før full tid. Han rakk også å lage et straffespark som Juan Mata bommet på. Etter kampen var Rømer knust.

- Det er like før jeg begynner å grine. Jeg er helt nede, og det blir nok ikke noen god nattesøvn. Det er vanskelig å si noe annet enn at han er den beste jeg noen gang har spilt mot når jeg blir spilt så på rumpa. Han kan alt. Han går både innover og utover i banen, og har en utrolig fart jeg ikke klarte å matche, sier Rømer til bold.dk.

Det var mange som påpekte at Rømer var veldig alene i mange av situasjonene der Depay herjet med ham, men det vil ikke 22-åringen unnskylde seg med.

- Selvfølgelig skulle jeg gjerne hatt mer hjelp, men når jeg blir finta ut gang på gang er det vanskelig å skylde på lagkameratene mine for noe som helst.

- Det er et tåpelig gult kort. Det er helt unødvendig. Dessverre blir dette en kamp jeg ikke kommer til å glemme med det første.

Engelsk motstand Tidligere fredag ble det klart at det blir engelsk motstand for Manchester United i åttedelsfinalen når Liverpool står på motsatt banehalvdel.

Jurgen Klopps mannskap tok seg videre etter å ha slått tyske Augsburg 1-0 på eget gress. Liverpool åpner hjemme på Anfield 10. mars, mens returen på Old Trafford går uken etter.

- Dette blir bra. Vi fortjener sånne kamper. Det blir ikke lett, men jeg sa til støtteapparatet mitt i går at jeg ønsket meg United, sier Jurgen Klopp ifølge Daily Mirror.

Åttedelsfinalene er som følger:

Liverpool (England) — Manchester United (England)
Sjakhtar Donetsk (Ukraina) — Anderlecht (Belgia)
Basel (Sveits) — Sevilla (Spania)
Villareal (Spania — Leverkusen (Tyskland)
Sparta Praha (Tsjekkia) — Lazio (Italia)
Fenerbahçe (Tyrkia) — Braga (Portugal)
Dortmund (Tyskland) - Tottenham (England)
Athletic (Spania) - Valencia (Spania)