I går møtte André (22) den utskjelte United-stjerna. Det ble et mareritt

- Det er like før jeg begynner å grine.

MARERITT: André Rømer ble tidvis brukt som rundingsbøye av Memphis Depay i går. Det har satt sine spor hos den unge dansken. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016
MARERITT: André Rømer ble tidvis brukt som rundingsbøye av Memphis Depay i går. Det har satt sine spor hos den unge dansken. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester United - Midtjylland 5-1 (1-1) 6-3 sammenlagt

(Dagbladet): I går møtte Manchester United danske Midtjylland til returoppgjør i Europaligaens 16-delsfinale. Danskene hadde 2-1 å gå på fra første kamp, men den engelske storheten skulle vise seg å bli for sterke.

Midtjylland tok ledelsen, men da kampleder Istvan Vad blåste i fløyta hadde de rødkledde snudd til 5-1. Instrumentell i denne operasjonen var den utskjelte nyervervelsen Memphis Depay.

Nederlenderen har hatt en trå start på Old Trafford, men i går kveld var han i fyr og flamme. Det fikk den 22 år gamle forsvarsspilleren André Rømer kjenne på kroppen.

- Like før jeg begynner å grine Depay holdt lekestue med den unge dansken som også rakk å pådra seg to gule kort før full tid. Han rakk også å lage et straffespark som Juan Mata bommet på. Etter kampen var Rømer knust.

- Det er like før jeg begynner å grine. Jeg er helt nede, og det blir nok ikke noen god nattesøvn. Det er vanskelig å si noe annet enn at han er den beste jeg noen gang har spilt mot når jeg blir spilt så på rumpa. Han kan alt. Han går både innover og utover i banen, og har en utrolig fart jeg ikke klarte å matche, sier Rømer til bold.dk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer