I går reddet McGregor seieren for Celtic. Nå hyller Deila unggutten

- Et stort talent.

GOD START: Ronny Deilas Celtic vant 1-0 på Island tirsdag takket være et sent mål av debutant Callum McGregor (21). Unggutten har en stor framtid foran seg, tror Deila. Foto: REUTERS/RussellCheyne/NTB Scanpix
GOD START: Ronny Deilas Celtic vant 1-0 på Island tirsdag takket være et sent mål av debutant Callum McGregor (21). Unggutten har en stor framtid foran seg, tror Deila. Foto: REUTERS/RussellCheyne/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deilas Celtic vant 1-0 på Island tirsdag takket være et sent mål av debutant Callum McGregor (21). Unggutten har en stor framtid foran seg, tror Deila.

Deila kunne trekke et lettelsens sukk da McGregor avgjorde kampen etter 84 minutter. Celtic hadde dominert og hatt mange store sjanser, men måtte vente til like før slutt på uttellingen.

- Jeg er fornøyd med å vinne kampen, men mest fornøyd med prestasjonen. Vi var gode defensivt, og de hadde ingen sjanser i løpet av 90 minutter, sa han ifølge Daily Record etter kampen.

Nordmannen var kjent for å gi unge spillere sjansen i Strømsgodset, og ser ut til å fortsette med det i Celtic. Mot Reykjavik fikk McGregor sjansen, og han svarte med å bli matchvinner.

- Han er et stort talent, men jeg vil at han skal være mer direkte. Han må være mer framoverrettet og samarbeide mer med sidebackene. Jeg er veldig fornøyd med målet han scoret og han jobbet godt defensivt også, sier Deila.

McGregor ble tatt opp i Celtics A-stall i fjor, men tilbrakte hele sesongen på lån i engelske Notts County, og der scoret han 12 mål på 36 seriekamper.

- Han er rolig med ballen, har en god spilleforståelse og kan score mål.

Returkampen spilles i Glasgow 22. juli. Klubben serieåpner borte mot St. Johnstone 13. august.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer