I går våknet hele England til dette bildet. Nå vil Redknapp redde Gazza

- Jeg plukker han gjerne opp hver morgen.

LANGT NEDE: Paul Gascoigne har slitt med rusproblemer etter at fotballkarrieren tok slutt. Nå vil QPR-manager Harry Redknapp hjelpe 47-åringen tilbake på beina. Foto: Splash/All Over Press
LANGT NEDE: Paul Gascoigne har slitt med rusproblemer etter at fotballkarrieren tok slutt. Nå vil QPR-manager Harry Redknapp hjelpe 47-åringen tilbake på beina. Foto: Splash/All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien om Paul «Gazza» Gascoigne er preget av både opp- og nedturer.

På fotballbanen ble han beskrevet som en tekniker med et gudbenådet talent, men utenfor fotballbanen har det dessverre handlet mer om fylleskandaler, depresjon og selvmordsforsøk.

I går hadde Mirror et stort oppslag på sin forside hvor en tydelig redusert Gazza blir hjulpet inn i en ambulanse etter å ha kollapset i gata utenfor sitt eget hjem.

- En flott gutt Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp er en av de som synes det er sørgelig å se hvilken forfatning den tidligere landslagsspilleren er i om dagen. Han forteller også ifølge ITV og Daily Mail at han veldig gjerne skulle hatt Gascoigne på treningsfeltet sitt.

- Han er en flott gutt, og det er trist å se hvordan han har det for tiden. Jeg så ham for en måned siden, og sa til ham: «Jeg plukker deg opp om morgenen, Gazza. Kom og tren litt med meg. Jobb litt med gutta», sier han.

Og gårsdagens oppslag endrer ingenting. Redknapp understreker at det er et stående tilbud Gazza kan godta når det skulle være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer