I går vant Jansrud utfortreninga. I dag eksperimenterte han og ble nummer fem

Kjører i Beaver Creek i helga.

DALTE: Kjetil Jansrud har vunnet sesongens to første fartsrenn i verdenscupen. Han var best i tirsdagens trening i utfor i Beaver Creek også, men endte bare på 5.-plassen onsdag. Foto. AP Photo/Alessandro Trovati
DALTE: Kjetil Jansrud har vunnet sesongens to første fartsrenn i verdenscupen. Han var best i tirsdagens trening i utfor i Beaver Creek også, men endte bare på 5.-plassen onsdag. Foto. AP Photo/Alessandro Trovati Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kjetil Jansrud har vunnet sesongens to første fartsrenn i verdenscupen. Han var best i tirsdagens trening i utfor i Beaver Creek også, men endte bare på 5.-plassen onsdag.

Da var franskmannen Adrien Theaux raskest. Han raste inn til 1.40,30 i traseen som kalles Birds of Prey. Italias Peter Fill og Dominik Paris tok de to neste plassene og var 0,19 og 0,32 sekunder bak, mens Kjetil Jansrud på femteplass ble slått med 39 hundredeler.

- Jeg testet ut traseen i dag, for å se hva som kan være mulig her. Jeg prøvde å pushe litt på forskjellige steder i løypa. Noen ganger var det vellykket, og andre ganger heller mislykket, forklarte Jansrud til NTB.

Han gikk til topps i den første gjennomkjøringen tirsdag, men da kjørte alle mer tradisjonell trening, uten å teste ut nye ting eller å være særlig nyskapende i linjevalget sitt.

Jansrud kjørte inn til 1.40,06 tirsdag og hadde sveitseren Patrick Küng og Peter Fill (Italia) på plassene bak seg. Det skilte 0,73 sekund til Fill på tredjeplass.

Fridag Det var glimrende forhold i Beaver Creek onsdag. Det var det også på den første gjennomkjøringen tirsdag. Nå er det bestemt at torsdag er fridag for de beste alpinistene, for det er ikke nødvendig, og ikke vanlig heller, med tre gjennomkjøringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer