I går var han forbanna på sine egne supportere. Nå svarer de Mourinho

- Ikke vanskelig å finne en forklaring.

MISFORNØYD: Jose Mourinho var fornøyd med tre poeng i går, men verken spillet eller stemningen på Stamford Bridge imponerte portugiseren nevneverdig. Nå forklarer supporterlederen hvorfor stemningen ikke er helt det samme som den en gang var. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIX
MISFORNØYD: Jose Mourinho var fornøyd med tre poeng i går, men verken spillet eller stemningen på Stamford Bridge imponerte portugiseren nevneverdig. Nå forklarer supporterlederen hvorfor stemningen ikke er helt det samme som den en gang var. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): José Mourinho og hans Chelsea forsvarte tabelltoppen etter en litt ustø forestilling mot QPR i går.

Manageren var med andre ord ikke fornøyd med alt da han snakket med pressen etter kampen. Blant annet stemningen på Stamford Bridge fikk gjennomgå.

- Alle vet om mine bånd til denne klubben, men akkurat nå er det vanskelig å spille på hjemmebane fordi det er som å spille på en tom arena, sa portugiseren til TalkSport.

Nå tar supporterleder Tim Rolls opp tråden, og gjør det ifølge London Evening Standard klinkende klart at klubben kan skylde seg selv med de billettprisene de opererer med.

- Vi har samme situasjon i Chelsea som vi har i en rekke andre klubber. Atmosfæren er ikke så god som den pleide å være, men det er ikke vanskelig å finne en forklaring om man ser på alderen på de som går på kamp. Det koster omlag 500 kroner å gå på kamp og unge folk, de som lager mest leven, har blitt priset ut, sier han.

Han mener at det er en enkel løsning på problemet, men tviler på at klubbene vil ta grep med det aller første.

- Jeg tror ikke vi får se noen forbedring før klubbene forstår problemet, og senker prisene for unge supportere og lager egne områder på arenaen hvor de kan synge og lage liv, sier Rolls.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer