I går var han forbanna på sine egne supportere. Nå svarer de Mourinho

- Ikke vanskelig å finne en forklaring.

MISFORNØYD: Jose Mourinho var fornøyd med tre poeng i går, men verken spillet eller stemningen på Stamford Bridge imponerte portugiseren nevneverdig. Nå forklarer supporterlederen hvorfor stemningen ikke er helt det samme som den en gang var. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIX
MISFORNØYD: Jose Mourinho var fornøyd med tre poeng i går, men verken spillet eller stemningen på Stamford Bridge imponerte portugiseren nevneverdig. Nå forklarer supporterlederen hvorfor stemningen ikke er helt det samme som den en gang var. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): José Mourinho og hans Chelsea forsvarte tabelltoppen etter en litt ustø forestilling mot QPR i går.

Manageren var med andre ord ikke fornøyd med alt da han snakket med pressen etter kampen. Blant annet stemningen på Stamford Bridge fikk gjennomgå.

- Alle vet om mine bånd til denne klubben, men akkurat nå er det vanskelig å spille på hjemmebane fordi det er som å spille på en tom arena, sa portugiseren til TalkSport.

Nå tar supporterleder Tim Rolls opp tråden, og gjør det ifølge London Evening Standard klinkende klart at klubben kan skylde seg selv med de billettprisene de opererer med.

- Vi har samme situasjon i Chelsea som vi har i en rekke andre klubber. Atmosfæren er ikke så god som den pleide å være, men det er ikke vanskelig å finne en forklaring om man ser på alderen på de som går på kamp. Det koster omlag 500 kroner å gå på kamp og unge folk, de som lager mest leven, har blitt priset ut, sier han.

Han mener at det er en enkel løsning på problemet, men tviler på at klubbene vil ta grep med det aller første.

- Jeg tror ikke vi får se noen forbedring før klubbene forstår problemet, og senker prisene for unge supportere og lager egne områder på arenaen hvor de kan synge og lage liv, sier Rolls.

Manglende stemning eller ei, det skal ikke stå på Chelseas resultater så langt denne sesongen.

London-klubben står fortsatt uten tap i samtlige turneringer i år (15 kamper).

De leder serien med fire poeng på overraskelseslaget Southampton og har seks poeng ned til tittelrival Manchester City som tidligere i ettermiddag sikret tre poeng mot naborival Manchester United.