I Hammarby møtte nordmennene et knallhardt treningsopplegg. Snart venter «svart måned»

- Det går bare bedre og bedre.

- HARDT: Tidligere Strømsgodset-spiller Lars Sætra erkjenner at treningsregimet han ble introdusert for i Hammarby. - Etter hvert har det bare gått bedre og bedre, legger han til.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
- HARDT: Tidligere Strømsgodset-spiller Lars Sætra erkjenner at treningsregimet han ble introdusert for i Hammarby. - Etter hvert har det bare gått bedre og bedre, legger han til. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nordmennene Lars Sætra (tidl. Strømsgodset) og Lars Fuhre (tidl Godset og Aalesund) spiller for Hammarby i Superettan i Sverige, nivået under Allsvenskan.

Der har de blitt introdusert for et treningsopplegg som skiller seg fra det de var vant med i norsk fotball.

- Den største forskjellen er at vi trener hardt dagen etter kamp, og i to dager etter. I Norge har man jo som regel fri dagen etter kamp, og kanskje til og med i to dager. Vi har først fri tre dager før neste kamp igjen, forklarer Sætra til Dagbladet.

Det var Drammens Tidende som lørdag skrev om det knallharde treningsregimet klubben startet med i januar, og om de to tidligere Godset-spillernes forhold til det. Klubben balanserer konstant på grensen til at spillerne er overtrente, men mener det er nødvendig for å ha en utvikling, skriver avisa.

- Blir bedre og bedre Sætra erkjenner at opplegget var uvant i starten, men synes at det funker veldig bra.

- I starten var vi gjerne slitne etter kamp, og tenkte at det ville være hardt å gå på en fysisk økt dagen etter, da vi kunne være stive etter kampen og sånt. Etter hvert har det bare gått bedre og bedre. Jeg synes det er bedre å trene dagen etter kamp, sier Sætra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer