I hardt vær etter «lapdance»

NFL-trener Urban Meyer (57) legger seg flat etter at video gikk viralt.

LAPDANCE: Jacksonville Jaguars-treneren, Urban Meyer, er i hardt vær etter at laget hans sliter i NFL. Ting blir ikke bedre etter at denne videoen ble sluppet. Video: Twitter og NTB/Scanpix. Illustrasjonsbilder: NTB/Scanpix. Reportere: Christian Fjermeros og Magnus Paus. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig dukket det opp en video i sosiale medier der 57-åringen får en «lapdance» av en betraktelig yngre kvinne på restauranten Urban Chophouse i Columbus, Ohio.

Nå forteller moren til den aktuelle kvinnen i videoklippet at det har hatt negativ innvirkning på datteren hennes.

- Videoen ødelegger livet hennes. Jeg er bekymret for hennes følelsesmessige tilstand nå, sa moren til USA Today Sports i et intervju som ble publisert torsdag.

Situasjonen skal også ha påvirket 24-åringens jobbsituasjon. Hun jobber for New Horizon Media Group, hvor en intern etterforskning for tida pågår.

Moren ber om at eieren av New Horizon Media Group, Alex Cruz, ikke ender opp med å sparke datteren.

- Jeg ber Alex om ikke å si opp datteren min, fordi hun trenger denne jobben, sa moren til USA Today Sports og la til at datteren hennes «nettopp hadde kjøpt hus».

Firmaets advokat skal ha uttalt at de vil undersøke den mulige innvirkningen episoden har hatt på selskapet.

Urban Meyers kone, Shelley, har også vært ute og kommentert saken i sosiale medier.

- Dette er mitt siste innlegg på Twitter. Ærlig talt, jeg trenger ikke hat og søppel. Vi gjør alle feil. Vi er alle syndere, skrev hun i et Twitter-innlegg på en konto, som hun nå har slettet.

Meyer legger seg på sin side paddeflat.

- Jeg har unnskyldt til laget for at jeg var en distraksjon. Det var dumt og jeg skulle ikke ha satt meg selv i den posisjonen, sa treneren etter hendelsen.

Meyer la til at han beklager overfor familien sin og sier de var «opprørt» over videoen.

Meyers lag, Jacksonville Jaguars, er i skrekkelig form og har tapt fire kamper på rad. Fredag kveld får Urban Meyers muligheten til en liten opptur, når laget møter Tennessee Titans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer