I RETTEN: Voldsanklagene mot USAs keeper Hope Solo tas opp igjen, og nå blir det ny rettssak for 34-åringen. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN: Voldsanklagene mot USAs keeper Hope Solo tas opp igjen, og nå blir det ny rettssak for 34-åringen. Foto: NTB ScanpixVis mer

I januar pustet Hope Solo lettet ut. Nå er alt snudd på hodet igjen

Voldssaken mot keeperen tas opp igjen.

(Dagbladet): Rabalderet rundt USAs keeper i fotball, Hope Solo, har pågått i over ett år.

Det var i juni i fjor at yndlingen ble arrestert for familievold mot halvsøsteren og sin 17 år gamle nevø.

Ifølge familiemedlemmene skal den berusede keeperen ha gått til angrep på nevøen, og banket hodet hans i betonggulvet en rekke ganger, før halvsøsteren grep inn, og deretter ble slått flere ganger av Solo.

En lekket rapport avslørte også at Solo skal ha opptrådt svært upassende under pågripelsen.

Rett før saken skulle opp i januar, ble anklagen mot Hope Solo droppet. Keeperen pustet lettet ut, takket for all kjærlighet, og tok i sommer VM-gull med USA - og så seg ferdig med saken.

Men i går kom beskjeden om at Hope Solo må møte i retten for voldsepisoden.

Da saken ble droppet i januar, ble beslutningen anket - og i går kom en rett i Washington fram til at saken skal gjenopptas, skriver ESPN.

De skriver også at Hope Solo i utgangspunktet hevdet at det var hun som var utsatt for vold av familiemedlemmene, men at hun nå på ny må møte i retten, anklaget for to punkter som omfatter vold mot halvsøsteren og nevøen.

Det er ikke kjent når rettssaken starter opp.