Møtte eksen i snookerturnering:

I kamp mot eksen

Det var alt annet enn god stemning da ekskjærestene Reanne Evans (35) og Mark Allen (35) møttes i første runde av snookerturneringen British Open.

DRAMATIKK: Det tidligere kjæresteparet Reanne Evans og Mark Allen møttes til kamp.Foto: Mark Stephenson/Action Plus/Shutterstock
DRAMATIKK: Det tidligere kjæresteparet Reanne Evans og Mark Allen møttes til kamp.Foto: Mark Stephenson/Action Plus/Shutterstock Vis mer
Publisert

I britiske medier fikk oppgjøret kallenavnet «Battle of the Exes».

De to snooker-spillerne, som var i et tre år langt forhold, har en datter på 14 år sammen.

Forholdet skal ha endt dårlig og i ettertid har de vært i retten etter uenighet om Allens barnebidrag til Evans. Noe som trolig ikke har hjulpet på det anspente forholdet.

- Ingen ønsket kampen

Før oppgjøret var det liten tvil om at det ville bli en vanskelig og intens kamp, ettersom Evans nektet å gi knyttneven til eksmannen da han forsøkte å hilse kort tid før kampen.

- Det var forferdelig. Det er ikke noe jeg vil gå igjennom igjen, men jeg måtte holde meg profesjonell, sa Mark Allen etter kampslutt til Eurosport.com.

Reanne Evans hadde lenge muligheten til å stikke av med seieren, men måtte til slutt se seg slått 3-2 av eksmannen.

Hadde hun holdt på ledelsen ville hun blitt historisk. Ettersom en kvinne aldri har slått en mann i en snookerkamp som er vist på TV.

- Det var ingen som ønsket den kampen, men man må respektere de beste spillerne. Jeg er skuffet, men jeg er også stolt. Forhåpentligvis vil flere jenter og kvinner begynne å spille snooker og se at de kan gjøre det like bra, sa Evans.

Hun sa deretter at hun hadde blitt fortalt at spillerne ikke skulle gi håndtrykk eller noe slikt. I mellomtida ønsket Mark Allen ikke å kommentere den pinlige situasjonen før kampen.

Ekstraordinært

Kampen har naturligvis skapt reaksjoner på sosiale medier.

- Denne kampen mellom Reanne Evans og Mark Allen må være en av de mest ekstraordinære sportslige kampene gjennom tidene? Skrev komiker Richard Osman på Twitter.

Kommentarene på Twitter er endeløse.

-Vet noen hvem datteren deres heier på? Skriver en Twitter-bruker.

- Et av de merkeligste, mest ubehagelige sportsøyeblikkene jeg noen gang har vært vitne til, skriver en annen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer