Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I kveld får verden sannheten

Zinedine Zidane snakker ut i TV-intervju.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Øyeblikket alle har ventet på er like rundt hjørnet: I kveld forteller Zinedine Zidane en hel verden hva Marco Materazzi sa som fikk ham til å tilte.

Både søskenbarna, broren og Zidanes agent har uttalt at det Materazzi sa var «veldig alvorlig», og leppelesere har foreslått alt fra «du er sønn av en terroristhore» til «jeg håper du og familien din dør en stygg død». Zidanes agent lovet mandag at 34-åringen ville snakke i løpet av et par dager, og han holdt ord.

For nå kommer endelig versjonen det er grunn til å lytte til. Zidanes egen.

Kanalen som har sikret seg et av årets store scoop er Canal Plus, og tidspunktet da Frankrikes gater trolig vil være folketomme er klokka 20, skriver L\'Equipe, ifølge Svenska Dagbladet.

Marco Materazzi erkjente i går at han hadde fornærmet Frankrike-kapteinen, men hevder det var fordi han selv var blitt provosert.

- Jeg holdt trøya hans noen få sekunder, han snudde seg mot meg, snakket hånlig til meg og så på meg med superarroganse fra topp til bunn. «Jasså, du vil ha trøya mi? Jeg skal gi den til deg etterpå.» Ja, jeg svarte han med en fornærmelse, det stemmer, sa Materazzi i går.

FÅR SVARET: I kveld snakker Zinedine Zidane ut om episoden hvor han skallet til Marco Materazzi på fransk TV. Foto: EPA
FÅR SVARET: I kveld snakker Zinedine Zidane ut om episoden hvor han skallet til Marco Materazzi på fransk TV. Foto: EPA Vis mer
image: I kveld får verden sannheten
<B>SKANDALEN:</B> Lurer du på Zidane tenkte i denne situasjonen? I kveld får du svaret av hovedpersonen selv.