I kveld kan du SE Norges mål på Dagbladet.no

Høydepunktene helt gratis.

MATCHVINNER IGJEN: Erik Huseklepp sikret norsk seier mot Portugal på Ullevaal. I kveld skal Norges beste menn møte Kypros. Foto: HANS ARNE VEDLOG
MATCHVINNER IGJEN: Erik Huseklepp sikret norsk seier mot Portugal på Ullevaal. I kveld skal Norges beste menn møte Kypros. Foto: HANS ARNE VEDLOGVis mer

|||(Dagbladet): Etter kveldens kamp borte mot Kypros, har Norge bare spilt tre av åtte kvalikkamper.

En seier vil likevel - ifølge Egil Drillo Olsen - langt på vei sikre landslagsgutta andreplassen i gruppa, og vi har dermed tatt et godt steg på vei mot europamesterskapet i Ukraina og Polen.

Hvis du ikke har tilgang til Canal+ eller ønsker å kjøpe tilgang til kampen på C Sports.no (159 kroner), vil Dagbladet.no være et svært godt alternativ.

Kampbilder i pausen For første gang kan vi nemlig tilby dere videoklipp av de norske scoringene i en kvalikkamp, for vi satser jo på norske mål på Antonis Papadopoulos stadion. Vi har gjort en avtale med rettighetsinnehaveren, som gjør at vi kan legge ut klipp i pausen og etter kampen.

Underveis kan du følge løpende oppdateringer i fotballstudioet vårt.

Herrene Mads Gudim Burheim og Eivind Haugen er kveldens studioverter. De vil gi dere alt dere trenger å vite om slaget på Kypros og hendelsene i Portugal, hvor Cristiano Ronaldo & co. møter Danmark.

Kjenner jeg dem rett vil de nok også sørge for at dere har oversikt over hvordan det går med de andre stornasjonene også.

Diskuter med leserne Fra Tribunen i livestudio kan du rope ut både frustrasjon og glede. Hvis du ikke har brukernavn fra før, kan du registrere deg her.

FULL POTT: Egil Drillo Olsen mener Norge langt på vei er sikret andreplassen med seier i kveld. Foto: BJØRN LANGSEM
FULL POTT: Egil Drillo Olsen mener Norge langt på vei er sikret andreplassen med seier i kveld. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

Interaktiviteten med de andre leserne og studiovertene gjør at mange liker å ha den bærbare pc-en i fanget mens de følger kampen på tv. For fotball er jo best når du kan dele opplevelsene med andre.

Vår reporter på Kypros, Sigve Kvamme, sender kampreferat umiddelbart etter fløytesignalet og han kommer til å servere reaksjoner og ytterligere saker utover kvelden.

Kampen starter klokka 20. Og moroa varer kanskje helt til EM i 2012?