SKILLER LAG: Erik Thorstvedt og Jon Hartvig Børrestad (t.h.) har begge vært sentrale i TV 2s Premier Leauge-dekning. Nå skifter Børrestad kanal.
Foto: MORTEN HOLM / NTB SCANPIX
SKILLER LAG: Erik Thorstvedt og Jon Hartvig Børrestad (t.h.) har begge vært sentrale i TV 2s Premier Leauge-dekning. Nå skifter Børrestad kanal. Foto: MORTEN HOLM / NTB SCANPIXVis mer

I kveld leder han sin siste Premier League-sending

Børrestad går til konkurrent.


(Dagbladet): Jon Hartvig Børrestad slutter i TV 2, der han har ledet kanalens Premier League-sendinger.

Adresseavisen meldte dette i går kveld, og i dag bekreftes «overgangen» av TV 2 selv.

Børrestad blir fra og med neste sesong sentral i tippeligasendingene til C More (tidligere Canal+). Kanalen har rettighetene til den øverste norske divisjonen fram til 2017.

- Det skal bli utrolig gøy å jobbe med Tippeligaen som er en deilig liga full av mål, spenning og drama. Dette gir meg muligheter til å være med å bygge opp noe nytt og spennende, og det lokket meg voldsomt, sier Børrestad til Kampanje.

Fra tidligere er Steffen Iversen og Amund Skiri klare for tippeligasatsingen til C More.

For TV 2 betyr det at man må finne en ny programleder til sendingene fra engelsk fotball. Inntil videre vil kanalen bruke interne vikarer.

- Vi har erstattere som holder et meget solid nivå frem til en ny, permanent programleder er klar. Det er sterke kandidater - både internt og eksternt - til en ekstremt attraktiv jobb og vi vil bruke de neste ukene til å finne en erstatter som har kapasitet til å løfte oss enda noen hakk, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Ifølge TV 2 blir kveldens Premier League-sending, med kampen Fulham - Newcastle, den siste Jon Hartvig Børrestad leder for kanalen.