- I kveld løp jeg som om jeg veide 150 kilo

Flau Vukicevic etter nest sisteplass på 110 meter hekk.

TUNG: Vladimir Vukicevic følte seg 150 kg tung under dagens stevne på Bislett. Vukicevic kom på 6. plass. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TUNG: Vladimir Vukicevic følte seg 150 kg tung under dagens stevne på Bislett. Vukicevic kom på 6. plass. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

- Dette var flaut, for ikke å si helt katastrofalt, sa Vladimir Vukicevic etter 14,21 sekunder og nest sisteplass på 110 meter hekk på Bislett torsdag.

Han fikk ingenting til å klaffe og løp et av sine svakeste løp noensinne. Det var svensken Philip Nossmy som gikk til topps i løpet med 13,54 sekunder.

- Her kan jeg ikke annet å gi meg ett poeng av ti mulige. Dette var riktignok det første løpet mitt i år. Jeg har ikke konkurrert siden innendørs-EM i mars, så jeg tror vel bare det er småting som skal til for at det skal bli mye bedre, men jeg hadde tatt mål av meg til å løpe på rundt 13,70 i kveld, og så endte jeg halvsekundet svakere. Nei, det er ikke mye positivt jeg kan ta med meg fra dette løpet, sa Vukicevic.

Han har slitt litt med en liten skade i sesongoppkjøringen, men den er han kvitt nå, og han hadde tatt mål av seg til å løpe fort på Bislett.

- Nå må jeg trene mye og forsøke å kjøre en del konkurranserelatert trening fram til jeg reiser til Gateshead og lag-EM om en uke. Der håper jeg at det skal gå en del bedre, sa Vukicevic til NTB.

- Jeg må skjerpe meg, og det er helt klart at jeg må være mer på hogget. I kveld løp jeg som om jeg veide 150 kilo, og jeg var borti så å si hver eneste hekk.

- Nei, dette var skuffende, sa løperen som holder den norske rekorden på korthekken med 13,55 sekunder fra i fjor.

(NTB)