I kveld må feilene lukes bort

Ny blemme kan bli kostbar for håndballjentene.

SISTE FORSØK: Kristine Lunde-Borgersen kunne - med maks klaff - berget ett poeng for Norge på direkte frikast i siste sekund, men den franske muren bremset skuddet. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX
SISTE FORSØK: Kristine Lunde-Borgersen kunne - med maks klaff - berget ett poeng for Norge på direkte frikast i siste sekund, men den franske muren bremset skuddet. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

• Følg Sverige - Norge direkte klokka 22.15 LONDON (Dagbladet): Tamt forsvarsspill og for mange tekniske feil i angrep gjorde at Norge tapte åpningskampen i OL mot Frankrike.

I kveld skal de regjerende EM-, VM- og OL-mestrene møte Sverige, som også tapte sin første kamp (mot Danmark).

Laget som taper vil ligge helt sist i gruppa etter to av fem kamper. Det kan bli skjebnesvangert. For selv om fire av seks lag i gruppa går videre, er det en tett gruppe uten direkte svake lag.

Sør-Korea har kommet best fra det i åpningen, med seirer mot Spania og Danmark. Tidligere i ettermiddag reddet Frankrike uavgjort mot Spania etter å ha ligget under nesten hele kampen.

Thorir Hergeirsson håper hver og en i det norske laget kan heve seg litt. Tilsammen vil det kanskje være det som gjør utslaget i kveld.

- Hvis hver og en får én liten ting de kan justere til i morgen, blir det samlet sett et veldig løft, sa landslagssjefen til Dagbladet i går.

Håndballjentene har vært omtalt som Norges største gullfavoritter, men om det går galt også mot Sverige i kveld, må det kanskje revurderes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer