LSK Kvinner mot Zvezda i Champions League

I kveld må LSK overbevise: - En eksamen

Torsdag skal Norges klart beste kvinnelag ut i 16-delsfinale i mesterligaen mot russiske Zvezda. – Vi må opp mot vårt aller beste, sier LSK-trener Heidi Riise.

CHAMPIONS LEAGUE: Guro Reiten og resten av LSK Kvinner står overfor en slags eksamen i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
CHAMPIONS LEAGUE: Guro Reiten og resten av LSK Kvinner står overfor en slags eksamen i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helgen ble LSK Kvinner seriemester fem runder for slutt. Heidi Riises jenter har ikke avgitt ett eneste poeng i den hjemlige serien etter 17 spilte kamper.

Torsdag venter internasjonal motstand når russiske Zvezda kommer på besøk i mesterligaens 16-delsfinale. Det er et oppgjør der de norske jentene må finne seg i å få favorittstempelet.

- Jeg tror mange ser på oss som favoritter etter trekningen, men vi vet at vi må opp på vårt aller bestei alle kamper i denne turneringen, sier Riise til NTB.

LSK-treneren har ikke sett torsdagens motstander live, men har forberedt seg gjennom videoer og statistikker.

- Men det er stort sett samme troppen som de brukte i mesterligaen i fjor mot Montpellier. Det er voksne spillere, fysisk robuste. Det er det vi må matche.

- Dette er en kamp vi kan styre litt. Men så er det fysikken og de elementene vi må håndtere på en god måte, sier hun og legger til at de har dratt med seg tidligere mesterliga-erfaring til årets turnering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer