I kveld møtes Tippeligaens to beste spillere

Bolaños mot Thioune.

MOLDES ENER: Med et register og pasningsspill som er sjelden vare her oppe i nord har Makthar Thioune bidratt massivt til Moldes poengsanking. Følg oppgjøret mot Start i kveld direkte på Dagbladet.no.
Foto:Svein Ove Ekornesvåg /SCANPIX.
MOLDES ENER: Med et register og pasningsspill som er sjelden vare her oppe i nord har Makthar Thioune bidratt massivt til Moldes poengsanking. Følg oppgjøret mot Start i kveld direkte på Dagbladet.no. Foto:Svein Ove Ekornesvåg /SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Følg Start - Molde direkte her klokka 19.00!

Få hadde vel på forhånd regnet med at Starts Cristian Bolaños og Moldes Makhtar Thioune skulle være de to største stjernene halvveis ut i fotballåret.

Thioune var et helt ubeskrevet blad som kom til Molde fra Sparta Sarpsborg. Bolaños kom fra et mislykket opphold i danske Odense.

I kveld møtes de to artistene til toppkamp på Sør Arena. Både Start og Molde kan med seier klarte opp forbi Odd og til sølvplass.

Ett ord kan beskrive våren 2009 for de to importerte midtbanespillerne: suksess.

Topper alle statistikkerCristian Bolaños topper Dagbladets spillerbørs med et snitt på 6 blank, mens Thioune er andremann med et snitt på 5,92 (Karakterer fra 1-10).

Og det er ikke Dagbladets skribenter som har mistet dømmekraften: de topper også børsene hos VG og Fedrelandsvennen.

De topper lista for antall målgivende pasninger og Bolaños har banket inn fem mål - flere av de fra den aller øverste hylla.Ladet batterieneBolaños manglet da Start fikk stryk før landslagspausen i Fredrikstad. Oppholdet hjemme i Costa Rica skal ha gjort 25-åringen godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer