Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I kveld skal vi ta det ut

BARCELONA (Dagbladet): Mottakelsen vi har fått her i Barcelona er ganske imponerende. Masse folk, og veldig mye presse. Vi har opplevd en del før, men dette har vært veldig spesielt. Helt siden vi landet mandag kveld har det gått i ett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra flyplassen og på vei innover til byen merket vi at folkene i Barcelona feiret «Barca»s spanske seriemesterskap. Det var kø og masser av folk over alt. Og har jeg forstått det riktig så varer visst feiringen i tre dager etter et seriemesterskap i Spania. Det betyr vel at de holder på helt til vi sparker i gang Mesterligafinalen i kveld.

Treninga på Nou Camp i går kveld var som forventet veldig rolig. Det er jo i kveld vi skal ta det ut. Og ut over den lufteturen har vi stort sett vært inne på rommene våre og studert dårlige spanske TV-kanaler.

Det er nemlig så varmt her nede at vi har fått forbud mot å oppholde oss i sola.

Av progam som gjenstår før avspark er det et møte i ettermiddag hvor vi foruten å få laget, og så skal se litt på video. Både av oss selv og Bayern. Når det er gjort gjenstår bare sesongens siste kamp.

Jeg vil ikke tippe lagoppstillingen, men det vil forundre meg om jeg ikke spiller.

Det var litt spesielt å fly til Barcelona i 2500 kilometer i timen. Nå har jeg ikke bare vunnet serien og FA-cupen, men jeg har flydd Concorde for første gang i mitt liv også. Og så mye kan jeg si, det var en spesiell opplevelse.

En veldig spesiell opplevelse.

På grunn av at flyet både hadde færre passasjerer enn normalt, og i tillegg ikke skulle fly så langt, var totalvekten rundt 50 tonn mindre enn vanlig. Det betyr større fart. Og derfor sa kapteinen fra at take-off kom til å bli noe helt spesielt. Jeg skal hilse å si at det ikke manglet på akselerasjonen der, nei.

Det var en vill take-off.

I lufta var det derimot ikke mulig å merke noen forskjell selv om farten var imponerende 2500 km/t.