+ Du leser nå Dagbladet Pluss

I Marcus Rashfords rike er taushet gull

Vi vet at Manchester United-stjerna hadde ballen med seg uansett hvor han gikk som liten gutt. Utover det var det vanskelig å få noen til å snakke om barne- og ungdomsårene hans.

OFTE PÅ HJEMLIGE TRAKTER: Marcus Rashford besøker ofte området hvor han vokste opp. Foto: Matt McNulty/Jmp/REX/NTB Scanpix
OFTE PÅ HJEMLIGE TRAKTER: Marcus Rashford besøker ofte området hvor han vokste opp. Foto: Matt McNulty/Jmp/REX/NTB ScanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Det er fredag formiddag og Dagbladet står utenfor leiligheten hvor Manchester United-angriper Marcus Rashford (21) vokste opp i Wythenshawe. Her bodde han med sin mor Melanie og de to eldre brødrene Dwaine og Dane.

Leilighetene i gata bærer ikke preg av å være verken i særlig god eller dårlig stan. Rett overfor boligkomplekset er det blant annet en frisør, en kebabkiosk, en café og en dagligvarebutikk.

I hagen foran leiligheten, som ligger noen kilometer fra Manchester sentrum, pleide Rashford ofte å spille fotball med vennene sine, inntil han flyttet i et mer fasjonabelt hus for 4-5 år siden.

Den nokså store gressplenen ligger like ved veien, og selv om det ikke er noen barn som benytter seg av den, er det lett å forestille seg at gresset ble hyppig brukt av Rashford.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.