I mediekrig med Ginola

LONDON (Dagbladet): Det blåser nesten orkan rundt Tottenham. Nå er det Steffen Iversen som får oppmerksomhet - og støtte - etter harde angrep på modell og «lagkamerat» David Ginola.

Ifølge Daily Mail hevder Steffen at Ginola er lat og mangler den innstillingen som trengs for å få klubben på rett kjøl.

Etter kampen mot Liver- pool klaget Steffen på at David Ginola sluttet å løpe fordi en pasning ikke traff ham rett i beina. De to var da skikkelig sinte på hverandre.

- Jeg måtte bare få det ut av meg. Han klager så mye at jeg ikke kunne la det passere. Det er så håpløst, sier Steffen til Daily Mail.
Og Steffen, som fylte 21 sist mandag, får denne gang støtte. Lynvingen Ruel Fox sier til den britiske avisa:

- Jeg skjønner godt hva Steffen mener. David venter at vingene skal lage sjanser for ham. I øyeblikket gjør vi ikke det. På mange måter er David en luksusspiller, men i et lag må alle ta ansvar. Steffen har et poeng, sier Fox.

Fra alle

Og i avisartikkelen får David Ginola så hatten passer. Fra Newcastle sier David Beresford at han våknet til dåd først etter at David Ginola hadde forsvunnet fra klubben.

- I fjor scoret jeg ett mål. Denne sesongen har jeg scoret jevnt og trutt. Bakgrunnen er at jeg i år spiller på et lag som defensivt består av 11 spillere. I fjor hadde vi David, og jeg hadde nok med å forsvare, sier Beresford.

Mark Lawrenson var trener for Newcastle i fjor. Han støtter også opp om kritikken fra Steffen Iversen.

- Når alt går bra for laget, så går alt bra for David. I medgang er han god, men jeg kan skjønne at spillere sliter med ham i motgang, sier Lawrenson.

Tøffe tider

Tottenham sliter til tross for storkjøp av nye spillere. Fansen har også lite til overs for midtbanestjernen David Ginola. Nå får han i tillegg kritikk fra medspillerne.

LATSABB? David Ginola skulle bli Tottenhams nye midtbanestjern. Han gjør seg bra på catwalken, men på White Hart Lane mangler han glimt i øyet.
David Ginola