- I min alder er dette veldig bra ...

Solskjær har spilt 2 x 90.

(Dagbladet.no:) Ole Gunnar Solskjær (33) spilte hele kampen mot Reading i går ettermiddag, hans andre 90-minutter på rad for serielederne.

Det endte med nok en seier (3-2), Manchester Uniteds tredje strake seier i juleperioden. Nå venter Newcastle i morgen, og med seier der vil jula bli komplett for de røde djevlene.

Full pott i det tøffe julekjøret vil være svært sterkt.• Sir Alex: - Ronaldo har modnet og blir bedre og bedre

- Smart å rotere

Solskjær sendte United i ledelsen mot Reading, hans andre mål på to kamper. Han er godt fornøyd med å ha spilt to hele kamper på rad.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha spilt 90-minuttere på rad. I min alder er det veldig bra, sier Solskjær til MUTV og ler.

Samtidig roser han Sir Alex Fergusons rotasjonspolitikk, som blant annet har plassert Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Ryan Giggs på benken fra start i juleperioden.

- Det er veldig smart i denne perioden. Vi må ha brukt over 20 spillere i de tre-fire siste kampene og jeg tror vi kommer til å dra nytte av dette på mandag, sier Solskjær.• Les også: Ferguson tror han taper veddemål med Ronaldo

SCORET IGJEN. Ole Gunnar Solskjær headet Manchester United i ledelsen mot Reading. Foto: AP
SCORET IGJEN. Ole Gunnar Solskjær headet Manchester United i ledelsen mot Reading. Foto: AP Vis mer

Roser Ronaldo

Men alle fotballspillere har selvfølgelig lyst til å spille mest mulig i hver eneste kamp.

- Du har lyst til å være på banen, og ikke på benken eller tribunen, sier Ole Gunnar.

Forrige United-tap kom borte mot West Ham 17. desember, og Solskjær mener spillerne har revansjert det nederlaget på en imponerende måte.

- Hver gang du taper en kamp i denne klubben, må du vise karakter, reise deg igjen og prestere i neste kamp. Det har vi klart, sier han til klubbens tv-kanal.

Reading slo tilbake etter Solskjærs scoring på Old Trafford i går, men to Ronaldo-mål sørget for at den siste Readings-scoringen bare ble et trøstemål.

- Vi skapte så mange sjanser at vi burde avgjort kampen tidligere. Da de scoret ble det litt spennende mot slutten, men jeg synes vi fortjente seieren, sier 33-åringen.

Nettopp Ronaldo virker helt ustoppelig for tida, og nordmannen er full av begeistring.

- Han er en fantastisk spiller og når han er i denne formen er det en fornøyelse å se på ham.

2 X 90: Solskjær er godt fonrøyd med å ha spilt to hele kamper i romjula.