Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- I mine øyne har vi de aller beste supporterne

Brann vant 10 000 kroner i Klubben i mitt hjerte.

KLATRER: Brann-supporterne har mobilisert, og klubben klatret på sammenlagtlisten i Klubben i mitt hjerte.  Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix
KLATRER: Brann-supporterne har mobilisert, og klubben klatret på sammenlagtlisten i Klubben i mitt hjerte. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er fortsatt vinnersjanser igjen i Klubben i mitt hjerte, og i dag ble tre nye klubber trukket ut som vinnere av 10 000 kroner fra Nordea.

Dagens vinnere:

• Høgskolen i Oslo Lacrosse IL
• Strauman IL
• Brann Spkl

Hver dag blir det trukket ut tre vinnere blant de klubbene som har oppnådd 100 stemmer i løpet av det siste døgnet.

Her kan du se oversikten over hvilke klubber som har oppnådd 100 stemmer, og oversikten over alle de tidligere vinnerne.

Klatrer på listen Brann er en av klubbene som har fått inn mange stemmer i kampanjen, og de klatrer også på sammenlagtlisten.
Klubben som har fått aller flest stemmer på fredag klokken 12.00 vinner 100 000 kroner.

I Brann setter de stor pris på støtten de har fått fra supporterne den siste tida.

- Supporterne har gjort en fantastisk jobb, det er utrolig hvordan de har mobilisert. Spesielt det siste halvåret og høsten, hvor vi har trengt så mye støtte som mulig, sier Erik Huseklepp til Dagbladet.

- De har hjulpet oss med å klare kvalikplassen, det så jo enda styggere ut, fortsetter han.

Skuffet sportslig Sportslig sett har det vært et skuffende år for Brann, og nå skal de møte Mjøndalen over to kamper, og kjempe om den siste plassen i neste år Tippeliga.

- Supporterne har på ingen måte snudd ryggen til, og på siste hjemmekamp var det stappfullt hus. Det er jeg ganske sikker på at du ikke finner andre steder, sier Huseklepp.

- BETYDD ALT: Erik Huseklepp var Brann-supporter i mange år, før han selv ble spiller i klubben. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
- BETYDD ALT: Erik Huseklepp var Brann-supporter i mange år, før han selv ble spiller i klubben. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Han forteller videre at det også på enkelte treninger har møtt opp supportere for å støtte laget.

- Brann-supporterne er i mine øyne de aller beste, sier Huseklepp.

Startet som supporter Klubben har selvfølgelig betydd mye for 30-åringen.

- Den har betydd alt. Jeg har fulgt den siden jeg var bitteliten, og jeg var supporter i 13-14 år, og nå har jeg ni år i klubben som spiller. 

På søndag spilles den første kvalikkampen mot Mjøndalen på Brann Stadion, mens returoppgjøret spilles i Mjøndalen onsdag i neste uke.

- Vi går selvfølgelig inn for å vinne, men det kan bli en tøff kamp, og vi må være skjerpet, sier Huseklepp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media