I morgen kan «Shampo» Knutsen lede Vålerenga for aller siste gang

- Det blir vinn eller sommerferie, nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter drøye ti år er en æra over. Når Espen «Shampo» Knutsen sender gutta ut på isen mot Lørenskog i morgen, kan det være i hans siste kamp som Vålerenga-trener.

Men han har fortsatt troa på at det kan snu, og at det blir en siste kamp på Jordal.

- Det blir ikke vinn eller forsvinn, det er vinn eller sommerferie, nå. Vi har fått to tøffe smeller de to siste kampene. Men vi ser at det er ekstremt jevnt, og det kan fort tippe vår vei, selv om det er vanskelig å vinne tre på rad. Jeg har fortsatt troa, vi ser hvor nærme vi er, sier «Shampo» Knutsen til Dagbladet.

Gjør seg klare for framtida Han oppsummerer sine ti år som trener som ti gode år, men ser at både troppen og økonomien var bedre i 2006, enn det den er nå.

- Vi hadde bedre resultater de første sju årene. Vi har jo tatt seriemesterskap de seneste årene, men det er «bøtta» som gjelder.

Siden han tok over etter Knut Jørgen Stubdal har økonomien blitt dårligere, men det ryddes opp på Jordal, og om få år står en helt ny ishall klar.

- Nå gjør vi oss klare for framtida. Vi gleder oss veldig til ny ishall, det kommer til å gi gutta litt ekstra motivasjon. Det kommer til å bli mye bedre på alle fronter; mer publikum, bedre hockeylag, bedre junioravdeling og rekrutteringa blir bedre, sier Knutsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer