Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I morgen møter Rosenborg tidenes mestscorende VM-spiss: - Jeg skal nyte hvert minutt

Miroslav Klose skal banke RBK.

GLEDER SEG: Holmar Örn Eyjolfsson har sett Miroslav Klose på tv siden han var liten gutt. I morgen møtes de på banen.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
GLEDER SEG: Holmar Örn Eyjolfsson har sett Miroslav Klose på tv siden han var liten gutt. I morgen møtes de på banen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Selv om ingen, ifølge supportersangen, banker RBK, er det flere som kommer til å gjøre ærlige forsøk på nettopp det utover høsten.

Ikke minst i morgen kveld, når Rosenborg knytter lissene på selveste Olympiastadion i Roma for å møte den italienske storheten Lazio i Europa League.

På topp for italienerne stiller legenden Miroslav Klose, som i VM i Brasil ble tidenes mestscorende mann i et VM-sluttspill med sitt 16. mål i semifinalen mot Brasil.

- Elsker det
Klose har scoret i fire VM-sluttspill på rad, og med sine 71 mål for Tyskland er han også tidenes mestscorende tyske landslagsspiller. Nå gleder rosenborgerne seg til å måle krefter mot denne levende legenden.

- Jeg elsker å spille mot spillere som har bevist at de holder høyt nivå, fordi da får man se hvor god man er selv. Jeg vil nyte hvert eneste minutt hvis Klose spiller, sier Rosenborgs islandske midtstopper, Holmar Örn Eyjolfsson, til Adresseavisen.

Har sjanser
Klose har spilt for Lazio siden 2011, og har selvfølgelig bøttet inn mål for dem også. Den 37 år gamle spissen står med 48 mål på 116 kamper for italienerne, og blir mannen å se opp for i morgen kveld.

Likevel tror Eyjolfsson at Rosenborg har gode sjanser til å få med seg noe hjem fra Roma.

- Ja, selvfølgelig. Vi er alltid skumle på kontringer, og når vi kan ligge lavt og forsvare oss, kan vi utnytte rommene de legger igjen hvis de angriper med mange folk, sier han til Adresseavisen.

LEGENDEN: Miroslav Klose. Foto: AFP / ALBERTO PIZZOLI / NTB Scanpix
LEGENDEN: Miroslav Klose. Foto: AFP / ALBERTO PIZZOLI / NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!