I AKSJON: Mats Zuccarello Aasen i aksjon mot New York Islanders i mars i fjor. I morgen er Zucca i aksjon i NHL igjen. Foto: AP / NTB scanpix
I AKSJON: Mats Zuccarello Aasen i aksjon mot New York Islanders i mars i fjor. I morgen er Zucca i aksjon i NHL igjen. Foto: AP / NTB scanpixVis mer

I morgen NHL-debuterer Zucca på nytt

Drillet på Rangers-trening i dag.

Mats Zuccarello Aasen spiller lørdagens kamp mot Montreal Canadiens i National Hockey League (NHL), melder TV 2 fredag.

Nordmannen ble drillet inn i andre- eller tredjerekka på treningen fredag. Da spilte han samme med Chris Kreider og Brad Richards, og de kommer trolig til å danne en rekke sammen.

Zuccarello Aasen kom til New York tidligere i uken, men han slapp ikke til på banen i kampen Rangers spilte mot Ottawa Senators. Den kampen måtte han følge fra tribunen.

- Zuccarello Aasen blir satt inn på laget på grunn av tapet for Senators. Han er, som Brad Richards, en playmaker, men han kan også score mål. Og er det noe Rangers trenger nå, så er det kreativitet i angrep, sier journalisten Pat Leonard i New York Daily News.

Han legger ikke skjul på at han gleder seg over Zuccarellos comeback i klubben som han følger tett.

- Men Zuccarello må også prestere defensivt. Det er veldig viktig for trener John Tortorella. Men Rangers trenger Zuccarello nå, ellers hadde ikke klubben hentet ham. Det blir veldig spennende å se Zuccarello tilbake i aksjon, sier Pat Leonard til tv2.no.

(NTB)