DEBUTERER: Martin Ødegaard debuterer for Castilla i morgen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DEBUTERER: Martin Ødegaard debuterer for Castilla i morgen. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

I morgen skjer det: Ødegaard debuterer

Vidunderbarnets eventyr endelig i gang.

(Dagbladet): I kjølvannet av Martin Ødegaards overgang til Real Madrid har det vært mange spekulasjoner om når vi får se vidunderbarnet spille fotball i Spania.

Nå er det endelig klart: Norges desidert mest omtalte 16-åring skal debutere for Castilla i morgen kl. 11.00. Motstander blir kinesiske Beijing Guoan. Det melder den spanske avisa AS.

Ødegaard-debuten vil finne sted bak lukkede dører på stadionet Alfredo di Stefano i Valdebebad. Kampen vil bli viktig for Ødegaard, som må bruke oppgjøret til å overbevise fotballegenden og trener Zinedine Zidane om at han er klar for kamp allerede til helga.

Om det norske vidunderbarnet overbeviser Zidane mot Beijing Guoan, vil han etter alle solemerker få spille i seriekampen mot Athletic B kommende helg.

Det vil i så fall bli Ødegaards første offisielle kamp i spansk fotball. Morgendagens oppgjør er nemlig en ubetydelig treningskamp for de fleste.

Men for Ødegaard og norsk fotball kan den bli særdeles viktig. For forventningsfulle Real Madrid-supportere er oppgjøret også interessant.

For Martin Ødegaards spanske fotballeventyr får endelig sin begynnelse i morgen.