NÆR KRISE: Ståle Solbakken og Wolves har nå gått ni kamper på rad uten seier. I kveld ble det 0-1 hjemme mot Millwall. 
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
NÆR KRISE: Ståle Solbakken og Wolves har nå gått ni kamper på rad uten seier. I kveld ble det 0-1 hjemme mot Millwall. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

«I morgen tidlig får du sparken»

Millwall-fansen hånet Ståle etter enda et Wolves-tap.

Wolves - Millwall 0-1

(Dagbladet): - Vi må begynne å ta poeng raskt. Og det må være trepoengere, sa Wolves-manager Ståle Solbakken etter hjemmetapet mot Nottingham i helga.

Det var Wolves åttende kamp på rad uten seier - og den vonde rekka ble ytterligere forverret hjemme mot Millwall i kveld.

Drøye ti minutter før slutt satte tidligere Wolves-spiss Andy Keogh inn 1-0 for gjestene etter svakt forsvarsspill, og «ulvene» greide aldri å svare.

Ifølge liveoppdateringen på klubbens hjemmeside var det Millwalls første klare målsjanse i 2. omgang - og typisk for et lag i motgang endte det med baklengs.

Nå begynner det for alvor å brenne under føttene på Solbakken, som etter en lovende periode tidligere i sesongen med fire strake seirer, har sett laget sitt falle som en stein på tabellen.

«You're getting sacked in the morning», sang bortefansen til Ståle Solbakken, ifølge lokalavisa Express and Star.

Hjemmesupporterne sang på sin side at Wolves burde re-signere målscorer Keogh. Wolves-journalist Tim Nash skriver at de også forsøkte å løftet laget og sin norske manager i 2. omgang, blant annet runget «he's got no hair but we don't care» fra tribuneseksjonen der det synges mest.

Men bare 18 174 tilskuere var på plass på Molineux Ground i kveld, det er det laveste tilskuertallet på fem og et halvt år.

Wolves ligger fortsatt på 17. plass med 22 poeng på 19 kamper. Det begynner å bli veldig langt opp til topplagene og playoff-plassene for Wolves, som er nærmere nedrykksstreken med over en tredel av sesongen unnagjort.

Lørdag venter bunnlaget Bristol City på bortebane. De har tapt ni av sine ti siste kamper, og er sånn sett i enda dårligere form enn Ståle Solbakkens gutter.