LITE HÅP: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers har fortsatt et lite håp om å vinne Stanley Cup, men er nødt til å vinne nattens kamp. Foto: Pontus Höök / NTB scanpix
LITE HÅP: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers har fortsatt et lite håp om å vinne Stanley Cup, men er nødt til å vinne nattens kamp. Foto: Pontus Höök / NTB scanpixVis mer

I natt kan cup-drømmen være over for Zucca

Mats Zuccarello og New York Rangers er nødt til å vinne.

NEW YORK (Dagbladet): Mats Zuccarello Aasen (26) og lagkameratene i New York Rangers har tapt alle de tre første Stanley Cup-finalekampene mot Los Angeles Kings.

Vinneren av den mest prestisjetunge ishockey-cupen i verden, er den som vinner flest av de totalt sju finalekampene. Zuccarello har tidligere sagt at å vinne denne cupen ville være større en å vinne både OL og VM.

Taper Rangers nattens kamp på hjemmebane i Madison Square Garden, har Kings vunnet årets Stanley Cup. Dermed er presset enormt på Rangers-spillerne.

Følg kampen i vårt livestudio fra klokka 2 norsk tid.

Rangers-spillerne slet tungt med å takle 3-0-tapet i mandagens kamp, og Zuccarello mente Rangers var det beste laget men ikke hadde marginene på sin side. De to første kampene tapte Rangers på overtid etter at det sto uavgjort etter ordinær spilletid.

Bedre stemning - Vi sliter med å få sove. Dette er tøft. Jeg regnet ikke med at spillerne mine skulle være glade og lette til sinns i dag. Vi er i Stanley Cup-finalen og ligger under 0-3. Du får ikke mange sjanser som dette, sa Rangers-treneren, Alain Vigneault, på en pressekonferanse i går.

I dag virket det som stemningen i Rangers-troppen var bedre.

- Jeg vet ikke hva dere forventet, men jeg synes stemningen var som forventet og passende. Jeg regnet ikke med at noen ville slå hjul i går. I dag er vi tilbake på jobb. Vi har hatt et godt møte i morges. Vi forbereder oss på en god hockey-kamp i kveld, sier Vigneault på en pressekonferanse i ettermiddag norsk tid.

- Alt står på spill Rangers' svenske keeperhelt, Henrik Lundqvist, innrømmer at presset er stort, men mener laget må gå på isen med samme tilnærming som før en vanlig kamp.

- Jeg må spille virkelige bra for at vi skal vinne. Men når du går ut på isen, tenker du ikke på sluttresultatet. Jeg må tenke på prosessen for å stanse neste skudd. Det er måten jeg tenker på når jeg går inn i kamper. Selv om alt står på spill i denne kampen, tror jeg tilnærmingen vår vil være den samme som tidligere i sesongen, sier Lundqvist.