KLUBBEN I MITT HJERTE: For femtende gang arrangerer Dagbladet, Norges idrettsforbund, P4 og Sparebank 1 Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 13.-26. oktober.
KLUBBEN I MITT HJERTE: For femtende gang arrangerer Dagbladet, Norges idrettsforbund, P4 og Sparebank 1 Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 13.-26. oktober.Vis mer

Klubben i mitt hjerte 2018

I natt starter Klubben i mitt hjerte. Stem på ditt lag her

Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4 arrangerer Klubben i mitt hjerte for femtende gang.

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4. Du kan stemme på ditt idrettslag og vinne premier hver dag. Årets kampanje, som er den femtende i rekken, starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.

Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Henrik Christiansen og Marit Bjørgen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018.

Dagspremier og hovedpremie

Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner.

Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner.

På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. Trekningen skjer hver dag.

Spleis-konkurransen

SpareBank 1 og Spleis gir også bort 100.000 kroner i en tilleggskonkurranse. Søk frem klubben og støtt spleisen som ligger på den siden, finnes det ingen kan du opprette en «Klubben i mitt hjerte»-spleis. Hver hverdag i perioden trekkes det en vinner av klubbene som har passert 2000 kroner på sin spleis. Vinnerklubbene får 5000 kroner.

Dersom ingen klubber passerer 2000 kroner vil den «Klubben i mitt hjerte»-spleisen som har samlet inn mest bli premiert. Fredag 26. oktober trekkes enda to nye vinnere av 25 000 kroner hver blant alle klubbene som har samlet inn mer enn 2000 kroner.

Det er kun spleiser opprettet fra klubbenimitthjerte.no som deltar i trekningene. Spleis tar vanligvis et gebyr, men «Klubben i mitt hjerte»-spleisene er gratis.