Klubben i mitt hjerte 2018

I natt starter Klubben i mitt hjerte. Stem på ditt lag her

Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4 arrangerer Klubben i mitt hjerte for femtende gang.

KLUBBEN I MITT HJERTE: For femtende gang arrangerer Dagbladet, Norges idrettsforbund, P4 og Sparebank 1 Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 13.-26. oktober.
KLUBBEN I MITT HJERTE: For femtende gang arrangerer Dagbladet, Norges idrettsforbund, P4 og Sparebank 1 Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 13.-26. oktober. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Gå inn på klubbenimitthjerte.no og stem på din klubb!

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4. Du kan stemme på ditt idrettslag og vinne premier hver dag. Årets kampanje, som er den femtende i rekken, starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.

Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Henrik Christiansen og Marit Bjørgen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018.

Dagspremier og hovedpremie

Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer