Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I natt starter Klubben i mitt hjerte

Dagbladet, P4, Nordea og Norges idrettsforbund arrangerer Klubben i mitt hjerte for trettende gang.

KLUBBEN I MITT HJERTE: For trettende gang arrangerer Dagbladet, Norges Idrettsforbund, P4 og Nordea Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 12.-26. november.
KLUBBEN I MITT HJERTE: For trettende gang arrangerer Dagbladet, Norges Idrettsforbund, P4 og Nordea Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 12.-26. november. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges idrettsforbund, Nordea, Dagbladet og P4. Du kan stemme på ditt idrettslag og vinne premier hver dag. Årets kampanje, som er den trettende i rekken, starter lørdag 12. november og slutter lørdag 26. november.

Idrettsglede og fellesskap

- Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene, sier Jannicke Sand Aspen i Norges Idrettsforbund.

- Vi startet opp i oktober 2004 med intensjon om å synliggjøre samhold, glede og tilhørighet i norsk idrett, og den jobben som gjøres i alle idrettslag rundt omkring i hele Norge – hver eneste time – hver eneste dag – 364 dager i året, fortsetter Sand Aspen.

Dagspremier og hovedpremie

Hvis et idrettslag klarer å oppnå 50 stemmer i løpet av en dag, så vil de være med i trekningen av dagspremiene på 10 000 kroner. I tillegg er det én hovedpremie på 100 000 kroner til det idrettslaget som klarer å oppnå flest stemmer gjennom hele kampanjeperioden

Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

Det eneste idrettslagene trenger å gjøre for å delta i Klubben i mitt hjerte, er å skaffe 50 stemmer daglig. Avstemningen starter lørdag 12. november kl. 00.01 på klubbenimitthjerte.no.

I fjor kom det inn over 256 000 stemmer. Det var ny rekord. Mer enn 4600 klubber stemte. I år satser vi på ny bestenotering. Charlottenlund vant i fjor, for andre året på rad.

VANT IGJEN: Charlottenlund SK vant hovedpremien på 100 000 kroner i fjor, akkurat som de gjorde i 2014. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto
VANT IGJEN: Charlottenlund SK vant hovedpremien på 100 000 kroner i fjor, akkurat som de gjorde i 2014. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto Vis mer

Et idrettslag får bare ett lodd i den daglige loddtrekningen. Dersom idrettslaget ditt ikke vinner, kan det delta på nytt neste dag ved å samle inn 50 nye stemmer.

På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. Trekningen skjer på hverdager.

De tre første vinnerne av dagspremiene på 10 000 kroner blir trukket ut mandag 14. november.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!