I natt starter Klubben i mitt hjerte

Dagbladet, P4, Nordea og Norges idrettsforbund arrangerer Klubben i mitt hjerte for trettende gang.

KLUBBEN I MITT HJERTE: For trettende gang arrangerer Dagbladet, Norges Idrettsforbund, P4 og Nordea Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 12.-26. november.
KLUBBEN I MITT HJERTE: For trettende gang arrangerer Dagbladet, Norges Idrettsforbund, P4 og Nordea Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme på idrettslaget ditt og vinne premier hver dag fra 12.-26. november. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Gå inn på klubbenimitthjerte.no og stem på din klubb!

(Dagbladet): Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges idrettsforbund, Nordea, Dagbladet og P4. Du kan stemme på ditt idrettslag og vinne premier hver dag. Årets kampanje, som er den trettende i rekken, starter lørdag 12. november og slutter lørdag 26. november.

Idrettsglede og fellesskap

- Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene, sier Jannicke Sand Aspen i Norges Idrettsforbund.

- Vi startet opp i oktober 2004 med intensjon om å synliggjøre samhold, glede og tilhørighet i norsk idrett, og den jobben som gjøres i alle idrettslag rundt omkring i hele Norge – hver eneste time – hver eneste dag – 364 dager i året, fortsetter Sand Aspen.

Dagspremier og hovedpremie

Hvis et idrettslag klarer å oppnå 50 stemmer i løpet av en dag, så vil de være med i trekningen av dagspremiene på 10 000 kroner. I tillegg er det én hovedpremie på 100 000 kroner til det idrettslaget som klarer å oppnå flest stemmer gjennom hele kampanjeperioden

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer