Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I perfekt kampvekt

Cecilia Brækhus er klar både i hodet og kroppen før morgendagens storkamp mot Anne-Sophie Mathis.

Kampklar: Cecilia Brækhus under dagens innveiing i Frederikshavn. I morgen møter hun Anne-Sophie Mathis i ringen.Foto: NTB scanpix
Kampklar: Cecilia Brækhus under dagens innveiing i Frederikshavn. I morgen møter hun Anne-Sophie Mathis i ringen.Foto: NTB scanpix Vis mer

Frederikshavn (Dagbladet): Cecilia Brækhus har ikke spist på en stund, og må hente litt mat før hun har tid til å snakke med pressen etter dagens innveiing.

- Nå har jeg ikke spist siden i går, så jeg må få i meg litt væske og litt mat, sier hun.

Ingen selvpining Det er slutt på selvpining og lengre dietter for å holde vekten nede. Boksestjernen forteller at hun har gått opp i vekt, noe hun er fornøyd med. I dag stoppet vekten på 66,3 kilo.

- Jeg er akkurat der jeg skal være nå. Jeg har faktisk gått litt opp den siste tiden, noe som bare er bra, smiler hun.

Selv om hun ikke piner seg selv unngår hun mat siste døgnet før innveiing, og er derfor ivrig på å få opp blodsukkeret igjen.

- Hva gleder du deg mest til å spise?

- Mat, ler Brækhus.

- Det blir godt å få spist litt og slappet av. Jeg kan ikke spise for mye med en gang heller, legger hun til, mens hun småspiser litt, og passer på å fylle opp med væske, før hun i kveld skal spise en bedre middag.

Lavt spenningsnivå Morgendagens kamp mot Anne Sophie Mathis blir en av hennes viktigste kamper. Hun er likevel rolig i kroppen.

- Akkurat nå er spenningsnivået lavt. Jeg føler meg ganske rolig og avslappet, og ser frem til kampen, sier hun.

- Kampen er på overtid, og denne gangen føler jeg mer rolig. Jeg har hatt ti uker optimal trening, så jeg føler meg klar.

Nervene ødelegger heller ikke for nattesøvnen.

- Spenningen kommer vel utover kvelden, men jeg sover som regel godt natten før kamp uansett, smiler hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media