Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- I Premier League ville han nok blitt utvist tre ganger

Ryan Giggs raser mot Senegal etter flere vanvittige taklinger.

OPPGITT: Ryan Giggs mener at Saliou Ciss burde vært utvist i kampen mot Senegal. Her har Ciss nettopp taklet Craig Bellamy. Foto: EPA/Robin Parker/NTB scanpix
OPPGITT: Ryan Giggs mener at Saliou Ciss burde vært utvist i kampen mot Senegal. Her har Ciss nettopp taklet Craig Bellamy. Foto: EPA/Robin Parker/NTB scanpix Vis mer

En av Senegals spillere burde vært utvist tre ganger, og flere briter måtte halte av banen etter torsdagens 1-1-kamp i OL, mener veteranen Ryan Giggs.

Manchester United-profilen var naturlig nok skuffet over resultatet, men særlig over dommeren og motspilleren etter Storbritannias åpningskamp på Old Trafford.

- Det var en del stygge taklinger, og en del av våre gutter kommer til å måtte kjempe for å spille på søndag. Det var ingen linje, sa Giggs om dommer Ravsjan Irmatovs håndtering av kampen.

Vanvittige taklinger Det er klart at både Joe Allen og målscorer Craig Bellamy er usikre til neste kamp mot De forente arabiske emirater.

- Bellamy fikk et gult kort i en hodeduell, og så var der noen vanvittige taklinger der man ikke engang så et kort.

- Jeg vet ikke hvor mange taklinger nummer 10 (Sadio Mané) hadde, men i Premier League ville han nok blitt utvist tre ganger, sa Giggs.

Senegals landslagssjef Aliou Cissé sier han er skuffet over waliserens kritikk av hans spillere.

- Jeg kjenner guttene virkelig godt, og jeg vet at de ikke ville gjort noe hensynsløst. Jeg er overrasket over hva folk sier med tanke på at dette er Storbritannia, der man snakker så mye om fightervilje, sa Cissé, før han måtte legge til:

- Men jeg kan ikke si at jeg ikke så en grov takling på banen.

Siste lag i Storbritannias og Senegals gruppe er Uruguay. De blåkledde slo De forente arabiske emirater 2-1 torsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media