Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I sola ble keeperen Sunny den store helten

Scora på avgjørende straffe.

HELTEN: Sunny Parajuli (i midten) ble den store helten da han både redda og scora på straffe. Foto:Thomas Rasmus Skaug
HELTEN: Sunny Parajuli (i midten) ble den store helten da han både redda og scora på straffe. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det var helt fantastisk. Jeg var ganske nervøs først, men, sier keeperhelten Sunny Parajuli (14) - som strålte om kapp med sola etter å ha sikret Sagene avansement.

På tivoliet på Ekeberg kan store og små kose seg og ha det gøy. Men på banen rett over veien ble det i dag blodig alvor, da Sagene og Skeid møttes til et realt lokaloppgjør i 16-delsfinale på bane 14.

Kampen hadde vært målløs, og ingen av lagene klarte å avgjøre det i ekstraomgangene. Derfor måtte det straffe til for å avgjøre hvem som går til 8-delsfinale i årets Norway Cup klasse C, gutter 14 år.

Først ut var Skeid, som satte ballen rett i mål. Sagene svarte, men det gikk galt for Skeid på det neste straffesparken.

Da det stod 3-3 skulle det være en enkel jobb for Sagenes spiller nummer 47 å sette seiersmålet, men ballen gikk langt over.

Keeperhelten Skeid fikk en ny sjanse til å komme ajour, men Sunny reddet. Da var det bare for den unge målvakten å gå fram til straffemerket selv, for å sørge for avansement.

- Det er viktig å stole på magefølelsen når man skal ta straffe. Jeg valgte venstre, og heldigvis gikk keeperen den andre veien, forteller Sunny etter å ha satt det avgjørende målet for Sagene.

Han ble løpt ned av lagkameratene som ga ham store seiersklemmer.

Vil bli proff Norway Cup har vært svært vellykka for Sagene så langt i år, og Sunny mener at kampen mot Skeid er den første virkelig jevne kampen de har hatt så langt.

Under årets Norway Cup har Sagene gått videre fra gruppespillet med en målforskjell på 23 - 0.

- Nå vil vi vinne, men det er viktig at vi ikke får skader foran seriestarten vår også, forteller keeperhelten til Dagbladet.

Nå venter 8-delsfinale mot Bangkok CC FC, i kveld klokka 18.30 på bane 4. Står Sunny bra der kan det være det første steget på veien i karrieren han ønsker.

- Jeg vil bli proff. Favorittlagene mine er Vålerenga og Tottenham, forteller han.

GLEDE: Det mangla ikke smil på Sagene-laget da de vant lokaloppgjøret mot Skeid. Foto:Thomas Rasmus Skaug
GLEDE: Det mangla ikke smil på Sagene-laget da de vant lokaloppgjøret mot Skeid. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!