I sola ble keeperen Sunny den store helten

Scora på avgjørende straffe.

HELTEN: Sunny Parajuli (i midten) ble den store helten da han både redda og scora på straffe. Foto:Thomas Rasmus Skaug
HELTEN: Sunny Parajuli (i midten) ble den store helten da han både redda og scora på straffe. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det var helt fantastisk. Jeg var ganske nervøs først, men, sier keeperhelten Sunny Parajuli (14) - som strålte om kapp med sola etter å ha sikret Sagene avansement.

På tivoliet på Ekeberg kan store og små kose seg og ha det gøy. Men på banen rett over veien ble det i dag blodig alvor, da Sagene og Skeid møttes til et realt lokaloppgjør i 16-delsfinale på bane 14.

Kampen hadde vært målløs, og ingen av lagene klarte å avgjøre det i ekstraomgangene. Derfor måtte det straffe til for å avgjøre hvem som går til 8-delsfinale i årets Norway Cup klasse C, gutter 14 år.

Først ut var Skeid, som satte ballen rett i mål. Sagene svarte, men det gikk galt for Skeid på det neste straffesparken.

Da det stod 3-3 skulle det være en enkel jobb for Sagenes spiller nummer 47 å sette seiersmålet, men ballen gikk langt over.

Keeperhelten Skeid fikk en ny sjanse til å komme ajour, men Sunny reddet. Da var det bare for den unge målvakten å gå fram til straffemerket selv, for å sørge for avansement.

- Det er viktig å stole på magefølelsen når man skal ta straffe. Jeg valgte venstre, og heldigvis gikk keeperen den andre veien, forteller Sunny etter å ha satt det avgjørende målet for Sagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.