Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benik Afobe

I sorg etter at datteren (2) døde brått

Fotballprofilen Benik Afobes to år gamle datter mistet livet.

GIKK BORT: Benik Afobes datter gikk på tragisk vis bort i helgen. Her feirer de Championship-seieren sammen i 2018. Foto: Alan Franklin / Prosports / REX / NTB Scanpix
GIKK BORT: Benik Afobes datter gikk på tragisk vis bort i helgen. Her feirer de Championship-seieren sammen i 2018. Foto: Alan Franklin / Prosports / REX / NTB Scanpix Vis mer

Fotballprofil Benik Afobes familie bekrefter at de er rammet av en tragedie. Hans to år gamle datter, Amora, gikk bort. Han skriver i en uttalelse at en uventet infeksjon ble verre og verre, og at livet hennes til slutt ikke kunne reddes.

- Amora ble fraktet til sykehus for behandling av en alvorlig infeksjon. Dessverre slet hun med flere komplikasjoner. Til tross for at legene gjorde absolutt alt de kunne, gikk Amora fredfullt bort med kjærlighet fra familien ved hennes side, skriver Afobe i en rørende uttalelse.

Det plutselige dødsfallet har knust familien, og de ber videre om fred og ro i denne tunge tida.

Afobe spiller i dag i Bristol City, men han har hatt opphold i klubber som Arsenal og Joshua Kings Bournemouth.

Sistnevnte har gitt sin støtte til sin gamle lagkamerat, som var Bournemouth-spiller fra 2016 til 2018. King la ut denne meldingen i dag på sin Instagram-story:

TIDLIGERE LAGKOMPISER: Joshua King spilte med Benik Afobe i to sesonger. Foto: Skjermdump / iamjoshuaking / Instagram
TIDLIGERE LAGKOMPISER: Joshua King spilte med Benik Afobe i to sesonger. Foto: Skjermdump / iamjoshuaking / Instagram Vis mer

Det samme har blant annet tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere. Både Afobe og Wilshere var en del av Arsenals akademi i en årrekke.

- Benik, min bror. Jeg har ikke ord for å si hvor utrolig lei meg jeg er på dine vegne, og jeg vet at ingen ord kan lege smertene i hjertet ditt nå. Bare vit at jeg er her for deg, Lois og din familie, alltid, skriver Wilshere på sin Twitter-konto.

Også flere av hans tidligere klubber sørger sammen med hans familie.

- Våre hjerter er knust for Benik Afobe og hans familie etter de tragiske nyhetene om hans datters bortgang denne helgen. Hele Wolves-familien er her for deg, Benik, skriver Wolves.

Hans nåværende arbeidsgiver Bristol City vant i går 5-2 over Huddersfield i Championship. Seieren ble dedikert til familien Afobe.

- Jeg vil dedikere denne seieren til vår mann og hans familie - masse kjærlighet til dere alle, sa Bristol-trener Lee Johnson etter seieren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media