I storebrors varetekt

LA BAULE (Dagbladet): Drillos bordtennisseier 27- 25, 10- 21 og 21- 19 irriterer Tore André Flo. Han kan knapt vente på revansje. Men uansett må han vente til etter Marokko-kampen. Fordi Jostein har sagt at han må slappe av.

- Han (Jostein) holder meg igjen så jeg ikke spiller tennis og bordtennis, sier Flonaldo. - Men jeg vil ha revansje på Drillo. For sjøl om jeg vant tenniskampen og det står 1-1 mellom oss i racket-spill, så er ikke det godt nok.

- Jeg skal vinne i bordtennis også.
Et drøyt døgn unna VM-åpningen er Tore André Flo det nærmeste nasjonen Norge kommer en verdensstjerne i fotball. Og - ut fra det utenlandske mediatrøkket er det ganske nær. For Flonaldo er spilleren alle vil ha til eksklusive TV-intervjuer midt i egen rute. Uten at han skjønner så mye av det sjøl.

Ser kampsyner

- Det er mer enn en god fotballspiller i det norske laget, gjentok Tore André til den ene TV-stasjonen etter den andre i går ettermiddag. - Og nei, jeg har ikke filla peiling på Marokko. Jeg har aldri sett dem og kjenner ikke navnet på en eneste spiller.

Og ja:

- Jeg tror vi slår dem.

Men hvordan? Til Dagbladet sier Tore André:

- Jeg går rundt og ser for meg et par vidt forskjellige kamputviklinger. Den ene handler om mange taklinger, mange spilleavbrudd og mange dødballer. Den andre handler om rom og plass til å utfolde seg. Og er jeg heldig, så skjer det siste.

Yter alt

- Godt at ventetida snart er over?
- Den har ikke vært så veldig lang. Jeg begynte jo ikke å tenke skikkelig på VM før etter cupvinnerfinalen i Stockholm (13. mai).

- Kan du levere varene?
- Det er målet. For midt oppe i viktigheten av at laget har suksess er det avgjørende å få det til sjøl også. Jeg vil bli veldig glad hvis vi slår Marokko og enda gladere hvis jeg kan bidra sjøl. Og da snakker jeg ikke bare om eventuelle scoringer.

- Jeg vil bare være god, sier Flonaldo.

ALT KLART: Tore Andre Flo er klar, tross tap for sjefen i bordtennis