Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I storform da St. Pauli vant

Mats Møller Dæhli hadde en fot med i spilles på begge scoringene da St. Pauli slo Hamburg 2-0 i 2. Bundesliga mandag kveld.

GODE TAKTER: Fra Mats Møller Dæhli. Foto: NTB Scanpix
GODE TAKTER: Fra Mats Møller Dæhli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Først slo Dæhli slo et innlegg som ble headet i stolpen. Dimitris Diamantakos dukket opp og satte returen i mål. Da var det spilt 18 minutter av 1. omgang.

Samme Dæhli var også involvert i dødballsituasjonen som endte med at Rick Van Drongelen scoret selvmål og St. Pauli gikk opp til 2-0 18 minutter etter pause. Dæhli har scoret ett og har seks assist hittil i sesongen. Det gjør ham til assistkongen i 2. Bundesliga.

Leo Østigard fikk også sin debut fra start for St. Pauli. Han fikk spille hele kampen mot midtstopperplass.

Seieren gjør at St. Pauli klatret til 10.-plass på tabellen foran drøye 25.000 tilskuere. Hamburg beholdt 2.-plassen tross tapet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling