Fansen raser mot Paul Pogba

I strupen på Pogba etter flau sesongavslutning

United-fansen var i harnisk etter at laget gikk på en smell mot nedrykksklare Cardiff i sesongens siste seriekamp. Spesielt midtbanegeneral Paul Pogba fikk høre det.

SKUFFET: Paul Pogba var tydelig skuffet over supporternes reaksjon på 0-2 tapet mot Cardiff søndag. Foto: Andrew Yates / Reuters
SKUFFET: Paul Pogba var tydelig skuffet over supporternes reaksjon på 0-2 tapet mot Cardiff søndag. Foto: Andrew Yates / ReutersVis mer

Manchester United tapte 0-2 mot Cardiff i siste seriekamp i Premier League.

Supporterne var særdeles lite fornøyd med lagets opptreden søndag, og mange forteller at de har begynt å miste troa på storklubben. Etter kampen var fansen tydelig opprørt over spillerne idet de gikk av banen. Spesielt var det en som fikk høre det.

- Selg ham

Paul Pogba har levert 16 mål og 11 assist denne sesongen, men har variert i prestasjonene. Han har til tider slitt med å sette sitt preg på kampene der United trenger ham mest, og det har ikke gått ubemerket hen.

Da en toppløs Paul Pogba skulle takke av supporterne etter tapet søndag, kokte det over. I det som vanligvis er en høflig gest rettet mot fansen, ender det denne gangen i en verbal uenighet mellom dem.

Video viser at Pogba blir tydelig hetset av illsinte tilhengere, som også på samme tid oppfordrer Ole Gunnar Solskjær til å selge midtbanegeneralen.

Ifølge The Independent skriker supporterne at franskmannen er «helt ubrukelig» og må «komme seg på sykkelen.»

I tillegg til å be Paul Pogba om å dra til helvete, viser fansen også tydelig irritasjon over stjernas aktivitet på sosiale medier, og da spesielt på Instagram.

Pogba reagerer med å sende fansen et skuffet blikk, løfter på skuldrene, før han så starter å applaudere, vinke og sende tommel opp mot fansen.

Real Madrid-rykter

Det har lenge versert rykter om at Paul Pogba ønsker å forlate den engelske klubben. Franskmannen har blitt heftig linket til Real Madrid, og spilleren har selv ikke lagt skjul på at det er et ønske hos ham selv.

- Å spille for Real Madrid er en drøm for alle. Det er en av de beste klubbene i verden, sa Pogba på en pressekonferanse i landslagspausen tidligere i år, ifølge spanske Marca.

Det hjelper heller ikke på ryktene at hans bror, Florentin Pogba, som spiller i Atlanta United, har gått ut og fortalt at det bare er tre klubber som Paul Pogba kan forlate United for. Det er Real Madrid, Barcelona og Manchester City.

Vanskelig tid foran seg

Uansett hva som skjer, er det ikke tvil om at Ole Gunnar Solskjær har en tøff oppgave foran seg. Ekspertene mener klubben bør hente seks til sju nye spillere i sommervinduet, og det er ikke så enkelt.

- Det er spillere i Manchester United nå som aldri hadde fått sjansen i toppklubbene som Liverpool og Manchester City, sier Simen Stamsø-Møller, fotballkommentator i TV 2, til Dagbladet.

Utfordringen er å hente spillerne som er gode nok, noe Mourinho mislyktes med i sesongen som var. Med flere nye spillere må laget også bygges opp igjen, og dermed konkurrere mot spillere som har spilt sammen i flere år.

- Det er mye som skal gjøres for at klubben igjen er konkurransedyktige mot rivalene sine. Klubben trenger en totalrenovering, og det kommer til å ta tid, sier fotballkommentatoren.