Fansen raser mot Paul Pogba

I strupen på Pogba etter flau sesongavslutning

United-fansen var i harnisk etter at laget gikk på en smell mot nedrykksklare Cardiff i sesongens siste seriekamp. Spesielt midtbanegeneral Paul Pogba fikk høre det.

SKUFFET: Paul Pogba var tydelig skuffet over supporternes reaksjon på 0-2 tapet mot Cardiff søndag. Foto: Andrew Yates / Reuters
SKUFFET: Paul Pogba var tydelig skuffet over supporternes reaksjon på 0-2 tapet mot Cardiff søndag. Foto: Andrew Yates / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United tapte 0-2 mot Cardiff i siste seriekamp i Premier League.

Supporterne var særdeles lite fornøyd med lagets opptreden søndag, og mange forteller at de har begynt å miste troa på storklubben. Etter kampen var fansen tydelig opprørt over spillerne idet de gikk av banen. Spesielt var det en som fikk høre det.

- Selg ham

Paul Pogba har levert 16 mål og 11 assist denne sesongen, men har variert i prestasjonene. Han har til tider slitt med å sette sitt preg på kampene der United trenger ham mest, og det har ikke gått ubemerket hen.

Da en toppløs Paul Pogba skulle takke av supporterne etter tapet søndag, kokte det over. I det som vanligvis er en høflig gest rettet mot fansen, ender det denne gangen i en verbal uenighet mellom dem.

Video viser at Pogba blir tydelig hetset av illsinte tilhengere, som også på samme tid oppfordrer Ole Gunnar Solskjær til å selge midtbanegeneralen.

Ifølge The Independent skriker supporterne at franskmannen er «helt ubrukelig» og må «komme seg på sykkelen.»

I tillegg til å be Paul Pogba om å dra til helvete, viser fansen også tydelig irritasjon over stjernas aktivitet på sosiale medier, og da spesielt på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer