Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lucas Torreiras støtte til Xhaka

I tårer etter hetsen av kameraten

Lucas Torreira ble emosjonell etter at kaptein Granit Xhaka ble buet av banen.

REAGERTE: Arsenal-kaptein Granit Xhaka gestikulerer til fansen etter at han ble buet av banen i det 61. minutt. Foto: Paul Terry/Sportimage via PA Images
REAGERTE: Arsenal-kaptein Granit Xhaka gestikulerer til fansen etter at han ble buet av banen i det 61. minutt. Foto: Paul Terry/Sportimage via PA Images Vis mer

Søndag spilte Arsenal 2-2 mot Crystal Palace i Premier League. Klubben sliter i Premier League for tida, og da kaptein Granit Xhaka (27) ble byttet ut i det 61. minutt, ble vondt til verre da han ble møtt med jubel fra hjemmefansen.

Kapteinen ble tydelig påvirket av hetsen, og reagerte med å rive av seg drakta, rope «fuck you» og gikk rett til garderoben, istedenfor å støtte laget i jakten på tre poeng.

- I tårer og utrøstelig

Hendelsen viser at fansen tydeligvis sitter inne med motstridende følelser for Arsenals kaptein, men lagkamerat Lucas Torreira (23) er derimot lojal.

Da Xhaka mottok hetsen søndag kveld, rettet den kjente fotografen Stuart Macfarlane kameraet mot Torreira som satt på spillerbenken og var vitne til all hetsen.

- Hadde ikke lyst å publisere disse bildene, men følte jeg måtte. Dette er Lucas Torreiras emosjonelle reaksjon til hetsen Granit Xhaka mottok etter byttet, i tårer og utrøstelig. Absolutt kjærlighet og respekt for kapteinen sin, skrev Macfarlane på Twitter.

Bildene skapte store reaksjoner på Twitter. Den uruguayanske fotballspilleren var ubenyttet reserve denne gangen.

- Lucas burde spilt med ham, skrev en.

En annen bruker skrev:

- Denne fyren trenger seriøst å spille, mens en tredje fulgte opp med:

- Fansen burde ikke bue ut vår egen spiller, men Xhaka burde ikke reagert på den måten. Torreira burde ikke felle tårer for lagkameraten sin. Dette er resultatet av Emerys dårlige ledelse og valg av lag.

Kritisk

Fansen har lenge vært kritiske til at Granit Xhaka er kaptein for London-laget, og reaksjonen til Xhaka søndag, hjalp ikke på misnøyen.

Etter poengdelingen var trener Unai Emery klar på at opptredenen får konsekvenser.

- Vi skal snakke med han. I det øyeblikket kokte det over. Reaksjonen hans var feil. Xhaka tok feil. Nå må vi beholde roen og ta en prat innad i klubben om dette, sa Emery til TalkSPORT og fortsatte:

DRISTIG: Matteo Guendouzi tok sats og skled ned rulletrappen på et kjøpesenter i London. Video: Privat. Vis mer

- Vi er her fordi vi har supportere. Vi spiller for dem og trenger å respektere dem, uansett om de applauderer eller kritiserer.

Spørsmålet om Xhaka beholder kapteinsbindet etter dette, ble også stilt.

- Dette er ikke riktig tidspunkt å snakke om kapteinsbindet, men vi jobber med at hver og en skal bli flinkere til å håndtere presset, avsluttet Emery.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media