Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I tottene på Souness

Craig Bellamys framtid i Newcastle kan være i fare etter at waliseren har havnet i en offentlig krangel med sin manager Graeme Souness.

Den kontroversielle spissen ble utelatt fra søndagens kamp mot Arsenal, som endte med 0-1-tap.

Graeme Souness sa etter kampen at Bellamy hadde nektet å spille på høyrekanten på midtbanen og at han derfor ikke var med i troppen.

25 år gamle Bellamy var imidlertid snar til å tilbakebevise Souness sin påstand og hevdet at han var villig til å spille hvor som helst på banen.

Souness hevdet etter kampen søndag at Bellamy på treningen fredag hadde sagt at han ikke var i form til å spille for så ett døgn etter å si det motsatte.

- Det var en episode fredag som førte til at jeg måtte ha en samtale under fire øyne med styreformann Freddie Shepherd. Jeg tror at Bellamy ikke er fornøyd med å spille i de posisjonene på banen som vi av og til er nødt til å be ham spille på. Han har vist sin misnøye med dette på en helt gal måte, og det er derfor han ikke var i troppen i dag, sa Souness til Sky Sports etter kampen.

Souness fortsatte med å si at han prøver å bygge opp en skikkelig lagånd i Newcastle og at han derfor kun er interessert i å ha spillere i klubben som er beredt på å gi alt for klubben. Noe han tydeligvis ikke mener at Bellamy er.

Men waliseren har en helt annen versjon av saken, og sier at han er innstilt på å gjøre den jobben for laget som han blir bedt om å gjøre.

- Jeg føler ikke at jeg yter mitt beste på midtbanen, og har dårlig samvittighet for mine medspillere som er nødt til å rydde opp etter meg fordi jeg tenker så offensivt, men jeg spiller overalt, noe jeg vel har bevist denne sesongen, der jeg har spilt 20 kamper i en annen posisjon enn det jeg vil, sier Bellamy, som hevder at han aldri har sagt at han ikke var i form til å spille.

Så får vi se om manager Souness og spiller Bellamy klarer å gjøre opp på kammerset seg imellom til neste kamp, eller om skittentøyvasken fortsetter i all offentlighet.

(NTB)

CRAIG BELLAMY: Har havnet i tottene på sjefen.