Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- I trøbbel om vi hører på José

Ferguson om Mourinho-utsagn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter å ha spilt 1-1 mot Arsenal er José Mourinho og Chelsea åtte poeng - og en kamp mindre spilt - bak Manchester Untied i Premier League. Mourinho uttalte etter kampen at United er i trøbbel om de trodde tittelkampen var over. I dag kom svaret fra Ferguson.

- Vi er bare i trøbbel om vi hører på Mourinho, uttalte skotten under Uniteds boklansering i dag.

- Jeg lar ikke spillerne gå i den fella at de tror det er over bare fordi vi har skaffet oss et lite forsprang. For å vinne ligaen må du være konsekvent, spesielt rundt mars og april. Vi pleier å være gode da.

- Avgjøres mot slutten

Etter en voldsom dominans på slutten av 90-tallet er det nå tre og et halvt år siden sist United løftet ligatroféet. Sesongene etter har de røde djevlene vært henholdsvis 15, 18 og 8 poeng unna seriegull. Ofte har en svak sesongåpning ødelagt. I år ser det derimot lysere ut, men Ferguson tar selvfølgelig ingenting for gitt.

- Alle tittelrace er vanskelige. Den virkelige prøvelsen kommer på oppløpet, der den minste feil kan ødelegge alt. Det blir også vår utfordring, fortsetter han.

- Jeg er sikker på at det blir oss eller Chelsea, og jeg er sikker på at vi kan holde løpet ut.

Og på akkurat det punktet er nok de ferreste uenige med Ferguson. De andre tittelutfordrerne - Liverpool og Arsenal - ligger 16 og 18 poeng bak rødtrøyene.

SLUTTSPURT? Sir Alex Ferguson tror ikke seriegullet blir avgjort før mot slutten, men at det blir United eller Chelsea er han sikker på. Foto: Reuters
SLUTTSPURT? Sir Alex Ferguson tror ikke seriegullet blir avgjort før mot slutten, men at det blir United eller Chelsea er han sikker på. Foto: Reuters Vis mer

Føler med Pardew

På lørdag drar United til London for å møte et West Ham i hardt vær. Laget ligger tredje sist i Premier League, og valgte i dag å sparke managaer Alan Pardew. Ferguson tok nyheten tungt.

- Dessverre er det slik i fotball at man fort blir stemplet som en fiasko. Jeg synes synd på ham, det er ingen enkel situasjon å være i.

- Han kan ihvertfall være fornøyd med jobben han gjorde. Han ga West Ham gode minner da han var minutter fra å vinne FA-cupen.

Skulle det være noen som kan se tilbake på en suksessrik managerkarriére er det nettopp Ferguson. Mange vil ha det til at han ikke gir seg før han har vunnet ligaen minst én gang til. I følge Ferie selv, blir det denne sesongen.

  • Din mening: Kan flere enn United og Chelsea ta ligagullet?
image: - I trøbbel om vi hører på José

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!