- I United pleide vaskerommet å være fylt med røyk om morgenen

Paul Scholes mener Wilsheres røyking ikke er så verst.

STØTTER WILSHERE: Jack Wilshere får støtte fra Paul Scholes når det kommer til røyking. Ifølge 39-åringen har han vært borti verre. Foto: AFP PHOTO / Stefanus Ian / NTB Scanpix
STØTTER WILSHERE: Jack Wilshere får støtte fra Paul Scholes når det kommer til røyking. Ifølge 39-åringen har han vært borti verre. Foto: AFP PHOTO / Stefanus Ian / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Arsenal-spilleren Jack Wilsheres røyking har fått mye oppmerksomhet.

I likhet med andre spillere, som Wayne Rooney, har det hendt at Wilshere har tatt seg en sigarett - og høstet kritikk.

- Jeg er ikke fornøyd med slik oppførsel, var beskjeden fra Arsene Wenger da 22-åringen ble avbildet utenfor et utested med en røyk i munnen i fjor høst.

I sommer ble Wilshere fersket igjen, denne gangen i Las Vegas.

- Jeg angrer på det. Jeg har blitt fersket før. Jeg sa da at jeg hadde gjort en feil og nå har jeg gjort det igjen, var Wilsheres beklagelse i slutten av juli.

Nå får han støtt fra uventet hold: Paul Scholes.

- Ikke verdens undergang United-legenden mener at verden ikke går under selv om 22-åringen tar seg en røyk.

RØYKA: Paul Scholes forteller at tidligere United-spiller og nåværende PSG-trener Laurent Blanc var glad i en røyk. Foto: REUTERS / Ferran Paredes / NTB Scanpix
RØYKA: Paul Scholes forteller at tidligere United-spiller og nåværende PSG-trener Laurent Blanc var glad i en røyk. Foto: REUTERS / Ferran Paredes / NTB Scanpix Vis mer

- Hva Jack gjør om sommeren er helt opp til ham. Han tok seg en røyk, men det er ikke verdens undergang, sier Scholes ifølge Daily Mail.

39-åringen la opp som United-spiller i fjor. Nå avslører han at det absolutt har eksistert spillere som har hatt et mer usunt forholdt til røyking enn hva Wilshere har.

- I United pleide vaskerommet å være fylt med røyk om morgenen, siden Laurent Blanc og Fabien Barthez nektet å starte treningen før de hadde tatt seg en røyk, forteller Scholes.

- Jeg vet om mange internasjonale spillere som liker å ta seg et glass vin eller en øl kvelden før kamp. Jeg har selv aldri røyka, men hver gang det var en fantes en sjanse til å gå ut med kona eller venner, så gjorde jeg det, forteller legenden.

Ikke bestevenner Scholes sier at han fra barndommen av var vant til å gå på pub.

- Jeg vokste opp med å gå på pub hver lørdag og søndag ettermiddag med mamma og pappa. Men da jeg ble A-lagsspiller så skjønte jeg som 19-20-åring at jeg måtte oppføre meg mer profesjonelt, forteller 39-åringen.

Jack Wilshere og Paul Scholes hadde ikke det beste forholdet i vår, etter at den tidligere United-spilleren kritiserte Arsenal-spilleren for å ikke ha utviklet seg noe siden han var 17 år gammel.

PÅ VASKEROMMET: - I United pleide vaskerommet å være fylt med røyk om morgenen, siden Laurent Blanc og Fabien Barthez nektet å starte treningen før de hadde tatt seg en røyk, forteller Scholes. Foto: AP Photo / Uwe Lein / NTB Scanpix
PÅ VASKEROMMET: - I United pleide vaskerommet å være fylt med røyk om morgenen, siden Laurent Blanc og Fabien Barthez nektet å starte treningen før de hadde tatt seg en røyk, forteller Scholes. Foto: AP Photo / Uwe Lein / NTB Scanpix Vis mer

Wilshere skaffet seg Paul Scholes sitt telefonnummer via Gary Neville. Men Scholes forteller nå at han angret på at han tok den samtalen.

For i ettertid gikk Wilshere ut og fortalte at han hadde snakket med 39-åringen.

- Jeg hadde aldri svart på den telefonsamtalen hvis jeg hadde visst at han kom til å snakke med alle om det. Jeg synes ikke at han burde ha fortalt noen om samtalen vår, men det er opp til ham. Jeg håpet den var privat, innrømmer 39-åringen.