i voksende idrett i voksende idrett

HEGGEDAL (Dagbladet): Tunets Raymond Evensen (bildet) storkoser seg på innebandybanen. Med et godt overblikk og tekniske detaljer er han en av publikumsyndlingene i den voksende innebandyen.

Raymond har spilt på landslaget siden 1993 og stortrives på innebandybanen. Han er ikke overrasket over at inne- bandy er den idretten i Norge som øker mest.

- Det som er gøy med innebandy er at det går vanvittig hurtig. Innebandy er et av de raskeste lagspillene i verden. Ellers er det en veldig teknisk sport, sier Raymond til Dagbladet.

Tirsdag spilte Raymond og lagkameratene kvartfinale i norgesmesterskapet på bortebane mot Asker. Tunet vant kampen 5- 2 og avgjorde allerede i første periode. Med raskt og hurtig angrepsspill scoret gjestene fire ganger på Asker-keeper Roger Torgersen i løpet av de 18 første minuttene.

- Første periode var ganske bra, men resten var dårlig. Vi misser både pasninger og mottak, sier Raymond.

Kampen inneholdt ikke de mest elegante, tekniske detaljene, men glimtvis vartet gjestene fra Tunet opp med nydelig angrepsspill anført av Raymond Evensen og Flemming Pettersen.

- De tekniske detaljene uteble fordi det ble veldig mye fysisk kontakt. Begge lagene spilte på grensen til det tillatte, mener Raymond.

Tunet tapte for øvrig seriegullet i siste serierunde søndag.

- Vi tapte gullet på målstreken til Greåker. Det var bittert, spesielt siden det var vårt første tap etter jul. Vi håper imidlertid å revansjere nederlaget gjennom å gå helt til NM-finalen, sier Raymond Evensen.

Sluttresultatet i den første kvartfinalen mot Asker ble 5- 2.