«Ibba» har gjort tre hattrick på sine tre landskamper

- Målet er tre nye mål i kveld. Se alle målene her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre landskamper - og tre hattrick. Det er den imponerende statistikken til Abdurahim «Ibba» Lajaab på det norske futsallandslaget.

- Det er vel ganske bra, er det ikke det, da? spør Ibba på telefon fra Irland. Der møter Norge vertsnasjonen klokka 21 i kveld i den andre tre kamper i EM-kvaliken.

Og Lajaab håper selvsagt å holde den gode statistikken gående.

- Det er målet det, absolutt. Men jeg fikk en smell i hofta i går, så vi får se hvor mye jeg klarer å spille i dag. Men det er bare et slag, så jeg håper det går bra når jeg blir varm, sier han.

Mot god motstand For åtte dager siden debuterte han med tre mål i treningskamp mot Malta. Dagen etter fulgte han opp med tre nye mål mot samme motstander. Og i går ble det tre nye nettkjenninger da Norge tok en oppsiktsvekkende seier mot Israel, som de på forhånd regnet som den sterkeste motstanderen i kvalik-gruppa.

- Det er veldig rart, for når jeg ser futsal på TV, ser det ikke ut som det går så fort. Men de var veldig flinke til å «spille og gå», sier Ibba.

Han mener den norske seieren skyldes meget godt spill fra de norske bakspillerne, og trekker særlig fram kaptein Thomas Sæther, som han mener var banens beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer