Ibba minus Huseklepp = forskjellen på Bodø/Glimt og Brann

Den ene har scoret 12, den andre har scoret to.

TI MER: Bodø/Glimts Ibba har ti mål mer enn Branns Erik Huseklepp så langt denne sesongen. Nå er mannen i gult sikret plass i Tippeligaen neste år, mens Huseklepp må ut i kvalik. Foto: NTB Scanpix
TI MER: Bodø/Glimts Ibba har ti mål mer enn Branns Erik Huseklepp så langt denne sesongen. Nå er mannen i gult sikret plass i Tippeligaen neste år, mens Huseklepp må ut i kvalik. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): I går kveld berget Glimt plassen i Tippeligaen, mens Brann styrer mot direkte nedrykk. Forskjellen er én spiss som scorer - og én som ikke gjør det.

- Det kjennes deilig, sa Abdurahim "Ibba" Laajab etter å ha senket Brann med to nye scoringer i 2-1 seieren på Aspmyra.

Med et skudd via et Brann-bein, samt en straffe-scoring, sørget Ibba for sitt Tippeliga-mål nr 11 og 12 for sesongen.

Har svart kritikerne Nå ser norsk-marokaneren frem til å plusse ytterligere på målkontoen i de to siste - borte mot Lillestrøm og hjemme mot Viking.

 - Høsten har vært tøff. Nå kan vi endelig senke skuldrene og spille fotball uten press på oss, sa en gledesstrålende Ibba etter triumfen mot Brann.

 Ikke mange hadde tro på 29-åringen før sesongstart. Mange spådde at futsal-stjernen ville bli for treg og lite målfarlig i Tippeligaen.

Men Ibba har svart kritikerne. Riktignok har han ikke imponert spillemessig hele tiden. Men mål har han scoret, jevnt og trutt. Flere av dem har vært direkte poenggivende for Glimt. Og mot Brann var han banens beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer