Ibrahimovic bøtelagt for filming - igjen

Disiplinærutvalget i Major League Soccer (MLS) har bestemt seg for å straffe den svenske stjernen Zlatan Ibrahimović for forsøk på å filme til seg en fordel.

GOD SESONG: Zlatan Ibrahimović har gjort en braksesong i år. Nå blir han bøtelagt. Video: strivesport.com. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det kommer fram på ligaens hjemmeside.

LA Galaxy hadde lite å stille opp med i sin siste ligakamp mot Portland, en kamp de til slutt tapte 0-4. Vondt ble til verre fredag da det ble kjent at Zlatan blir bøtelagt for en hendelse som oppstod i det 50. minutt.

I nærkamp med vertenes midtstopper Julio Cascante, gikk Zlatan enkelt i bakken inne i sekstenmeteren. For enkelt, mente disiplinærutvalget.

– Disiplinærutvalget har bøtelagt LA Galaxy sin angriper Zlatan Ibrahimović med en hemmelig sum etter å ha funnet ham skyldig i filming, skriver MLS.

Dette er andre gang på kort tid at Zlatan må punge ut for usportslig opptreden. I lokaloppgjøret mot Los Angeles FC, hvor han scoret hat trick i 3-2-seieren, ble han straffet for det samme.

- Jeg kjenner at jeg blir gransket i hver kamp. Jeg kjenner meg jaget og det er ikke ok, for jeg spiller min type fotball og må kjenne meg fri i den, skal Zlatan ha uttalt til LASports Access, ifølge Expressen.

37-åringen slapp imidlertid unna med en advarsel for den mye omtalte albuen i ansiktet på Mohamed El Monir.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer